پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 10 مرداد 1405 ساعت 20:05:: شناسه خبر: 170265

مولدسازی در خدمت آموزش؛ پروژه‌های جدید آموزش و پرورش کهگیلویه به بهره‌برداری رسید

آیین بهره‌برداری از پروژه‌های تجاری و ورزشی شهرستان کهگیلویه با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.

صدای جنوب:

همزمان با آیین افتتاح پروژه‌های آموزشی و ورزشی شهرستان کهگیلویه، نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی با گرامیداشت ایام اربعین حسینی، حضور گسترده ملت ایران در این اجتماع عظیم را جلوه‌ای از اقتدار، وحدت و ایمان مردم دانست و بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های آموزشی از طریق طرح مولدسازی تأکید کرد.

 

به گزارش صدای جنوب، حجت‌الاسلام سیدمحمد موحد در این آیین با اشاره به جایگاه راهپیمایی اربعین در جهان اسلام اظهار کرد: ملت ایران بار دیگر با حضور باشکوه خود در این اجتماع عظیم، عشق و ارادت به حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را به نمایش گذاشت و نشان داد که در دفاع از ارزش‌های دینی و آرمان‌های انقلاب اسلامی همواره پیشگام است.

 

وی افزود: این حضور گسترده، پیام روشنی برای دشمنان داشت و ثابت کرد که ملت ایران با وجود همه فشارها و توطئه‌ها، با وحدت، انسجام و ایمان در صحنه حضور دارد و از ارزش‌های اعتقادی خود دفاع می‌کند.

 

نماینده مردم کهگیلویه بزرگ با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم و شهدای امنیت، برای رهبر معظم انقلاب اسلامی آرزوی سلامتی و طول عمر و برای دولت خدمتگزار توفیق در مسیر خدمت به مردم مسئلت کرد.

 

موحد در ادامه با قدردانی از مدیران، مسئولان، خیرین و عوامل اجرایی پروژه‌های افتتاح‌شده گفت: هر اقدامی که برای رفع مشکلات مردم و توسعه زیرساخت‌های آموزشی انجام می‌شود، عبادتی ماندگار است و باید تنها با نیت رضای الهی دنبال شود.

 

وی با اشاره به اجرای طرح مولدسازی در آموزش و پرورش اظهار داشت: این طرح که با مصوبه مجلس شورای اسلامی اجرایی شده، یکی از اقدامات تحول‌آفرین در نظام آموزشی کشور است و امروز آثار آن را در شهرستان کهگیلویه مشاهده می‌کنیم.

 

نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده افزود: مولدسازی این امکان را فراهم می‌کند که آموزش و پرورش از ظرفیت‌ها و دارایی‌های خود برای ایجاد درآمد پایدار استفاده کند و بخشی از نیازهای عمرانی و زیرساختی خود را بدون وابستگی به منابع محدود دولتی تأمین کند.

 

وی احداث پنج واحد تجاری آموزش و پرورش با زیربنای ۲۷۰ مترمربع را اقدامی ارزشمند دانست و گفت: درآمد حاصل از این پروژه‌ها می‌تواند در مسیر توسعه فضاهای آموزشی، تجهیز مدارس و ارتقای کیفیت آموزشی هزینه شود.

 

موحد همچنین افتتاح زمین چمن مصنوعی هنرستان شهید باهنر دهدشت را اقدامی مؤثر در راستای توسعه ورزش دانش‌آموزی عنوان کرد و افزود: فراهم شدن امکانات ورزشی مناسب در مدارس، علاوه بر ارتقای سلامت جسمی دانش‌آموزان، موجب افزایش نشاط، شادابی و انگیزه آنان برای حضور در محیط آموزشی خواهد شد.

 

وی با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش متعلق به همه مردم است، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی، نهادها و مسئولان باید در مسیر تقویت این مجموعه گام بردارند؛ زیرا آینده کشور در گرو سرمایه‌گذاری در حوزه تعلیم و تربیت است.

 

نماینده مردم کهگیلویه بزرگ همچنین از اختصاص چهار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل سالن کنفرانس آموزش و پرورش دهدشت خبر داد و افزود: پیگیری تأمین اعتبارات مورد نیاز برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی و ورزشی در شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده با جدیت ادامه خواهد داشت.

 

تأکید فرماندار بر هزینه‌کرد درآمدهای مولدسازی در توسعه آموزش

 

فرماندار شهرستان کهگیلویه نیز در این آیین با قدردانی از تلاش‌های مجموعه آموزش و پرورش و همکاری مسئولان استانی و شهرستانی، افتتاح واحدهای تجاری آموزش و پرورش را گامی مهم در مسیر ایجاد منابع درآمدی پایدار برای این مجموعه دانست.

 

سیدایرج کاظمی‌جو اظهار کرد: انتظار می‌رود درآمدهای حاصل از طرح مولدسازی صرف ارتقای کیفیت آموزش، تجهیز مدارس، توسعه فضاهای آموزشی و افزایش سرانه فضاهای ورزشی دانش‌آموزان شود.

 

وی افزود: یکی از نیازهای جدی شهرستان، توسعه زیرساخت‌های ورزشی مدارس است و دولت با رویکرد عدالت آموزشی، حمایت ویژه‌ای از اجرای پروژه‌های ورزشی به‌ویژه زمین‌های چمن مصنوعی در مدارس دارد.

 

مولدسازی؛ راهکاری برای درآمد پایدار آموزش و پرورش

 

مدیر آموزش و پرورش شهرستان کهگیلویه نیز با اشاره به روند اجرای طرح مولدسازی گفت: این طرح از سال گذشته آغاز شد و با وجود برخی نگرانی‌ها و چالش‌های اولیه، با حمایت مسئولان و همکاری دستگاه‌های مختلف به نتیجه رسید.

 

سیدعلی بیناپورجعفری افزود: پنج واحد تجاری احداث‌شده پس از انجام مراحل قانونی از طریق مزایده واگذار خواهد شد و درآمد حاصل از آن در مسیر توسعه آموزش و پرورش شهرستان هزینه می‌شود.

 

وی همچنین از بهره‌برداری زمین چمن مصنوعی هزار مترمربعی هنرستان شهید باهنر دهدشت در قالب طرح شهید سلیمانی خبر داد و از همراهی اداره‌کل آموزش و پرورش، فرمانداری، نماینده مردم در مجلس، شهرداری، خیرین و سایر دستگاه‌های اجرایی قدردانی کرد.

 

مدیرکل آموزش و پرورش: ۵۲ پروژه مولدسازی در استان در دستور کار است

 

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز با تأکید بر اینکه مولدسازی یک ضرورت برای توانمندسازی آموزش و پرورش است، اظهار کرد: درآمد اختصاصی آموزش و پرورش استان از حدود ۱۲ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ به حدود ۳۷ میلیارد تومان افزایش یافته و این روند با اجرای طرح‌های مولدسازی ادامه خواهد یافت.

 

ایوب رضایی افزود: تاکنون ۵۲ نقطه در سطح استان برای اجرای طرح مولدسازی شناسایی شده و پروژه دهدشت نخستین پروژه‌ای است که به بهره‌برداری رسیده است.

 

وی ادامه داد: علاوه بر این، ۲۰۸ پروژه در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی در استان در حال اجراست و طی سال گذشته نیز ۹۸ زمین چمن مصنوعی در مدارس استان احداث شده که نقش مهمی در افزایش سرانه ورزشی دانش‌آموزان داشته است.

 

رضایی خاطرنشان کرد: مولدسازی تنها ساخت چند واحد تجاری نیست، بلکه رویکردی برای مدیریت بهینه منابع، ایجاد درآمد پایدار، کاهش وابستگی مالی و فراهم کردن زمینه توسعه پایدار آموزش و پرورش است.

 

در پایان این آیین، پنج واحد تجاری آموزش و پرورش دهدشت با زیربنای ۲۷۰ مترمربع و زمین چمن مصنوعی هنرستان شهید باهنر در قالب طرح شهید سلیمانی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید؛ پروژه‌هایی که با هدف ایجاد درآمد پایدار، ارتقای زیرساخت‌های آموزشی و توسعه فضاهای ورزشی دانش‌آموزان اجرا شده‌اند.

 

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه