پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 01 شهریور 1405 ساعت 06:06:: شناسه خبر: 170949

علاج واقعه پیش از وقوع/توصیه بزرگواری به مسئولان!

ایران امروز در شرایطی حساس قرار دارد؛ فشار گرانی و کاهش قدرت خرید، زندگی را بر اقشار مختلف جامعه سخت کرده است. کارگر، کارمند، بازنشسته، کاسب و خانواده‌های کم‌درآمد، بیش از هر چیز به آرامش، ثبات و امید نیاز دارند.

صدای جنوب:

علاج واقعه پیش از وقوع

بسم الله الرحمن الرحیم

ایران امروز در شرایطی حساس قرار دارد؛ فشار گرانی و کاهش قدرت خرید، زندگی را بر اقشار مختلف جامعه سخت کرده است. کارگر، کارمند، بازنشسته، کاسب و خانواده‌های کم‌درآمد، بیش از هر چیز به آرامش، ثبات و امید نیاز دارند.

در چنین شرایطی، طرح هرگونه افزایش قیمت بنزین یا کالاهای اساسی، اگر بدون اقناع مردم، برنامه حمایتی و سنجش دقیق پیامدهای آن باشد، می‌تواند موج تازه‌ای از گرانی و نارضایتی ایجاد کند و زمینه سوءاستفاده فرصت‌طلبان و دشمنان را فراهم سازد.

مسئولان محترم و دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و نظارتی باید پیش از وقوع بحران، ریشه‌های آن را شناسایی و مهار کنند. اگر شبکه‌ای از احتکار، گران‌فروشی، دلالی، دست ها و قدرت پنهانی در لایه های دولتی ها یا سوءاستفاده از شرایط اقتصادی وجود دارد، چرا باید مردم هزینه آن را بپردازند؟

قرآن کریم می‌فرماید:

«وَلَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ بَعْدَ إِصْلَاحِهَا»

امروز بیش از هر زمان دیگری باید صدای مردم شنیده شود. اعتراض به گرانی و مطالبه زندگی شرافتمندانه، درد مردم است؛ اما نباید اجازه داد دشمن و فتنه‌گرانی که تا الان ساکت بوده اند و حالا سر از لانه خود در آورده اند و مدافع تفاهم‌نامه ای شده‌اند که دشمن تمام بندهای آن را نقض کرده است، علمدار و یا آتش بیار محرکه باشند و در فتنه آینده از این درد سوءاستفاده کنند.

مردم را پیش از آنکه فریاد بزنند، بشنوید؛

مشکل را پیش از آنکه بحران شود، حل کنید؛

و علاج واقعه را پیش از وقوع انجام دهید.

امنیت پایدار، از سفره آرام و دل امیدوار مردم آغاز می‌شود.

یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵

سید علی محمد بزرگواری

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه