پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 05 شهریور 1405 ساعت 18:06:: شناسه خبر: 171111

امید ۱۳۸ خانواده در کهگیلویه به پروژه خانه امید دره لبک/استاندار قول دو ساله داد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از آغاز عملیات اجرایی طرح ۱۳۸ واحدی «خانه امید» در منطقه دره لبک شهرستان کهگیلویه با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد.

صدای جنوب:

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از آغاز عملیات اجرایی طرح ۱۳۸ واحدی «خانه امید» در منطقه دره لبک شهرستان کهگیلویه با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کهگیلویه وبویراحمد، یداله رحمانی در آیین کلنگ‌زنی این طرح اظهار کرد: پروژه ۱۳۸ واحدی خانه امید از طرح‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است که با اعتبار ۱۳۸ میلیارد تومان اجرا می‌شود و زمین مورد نیاز این پروژه به‌صورت رایگان از سوی سازمان ملی زمین و مسکن تأمین و واگذار شده است.

وی افزود: برای متقاضیان واجد شرایط تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی، تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی و تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض از طریق نهادهای حمایتی پیش‌بینی شده است.

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: همچنین تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان کمک بلاعوض از محل حساب ۱۰۰ حضرت امام(ره)، کمک نهادهای خیریه و خیرین مسکن‌ساز برای این طرح در نظر گرفته شده است.

رحمانی با اشاره به نقش مشارکت‌های مردمی در اجرای این طرح گفت: مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان نیز به‌عنوان کمک‌های مردمی برای هر واحد پیش‌بینی شده است.

وی تأکید کرد: اجرای این طرح با هدف تأمین مسکن اقشار نیازمند و حمایت از خانواده‌های واجد شرایط، گامی مهم در جهت خانه‌دار شدن اقشار کم‌برخوردار شهرستان کهگیلویه است وتلاش میکنیم دردوسال آینده به بهره برداری برسند.

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه