طالبیان گفت:۸۰۰ تن گوشت مرغ تولیدی کهگیلویه و بویراحمد در ماه مبارک رمضان در بازار استان توزیع میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه مصرف ماهانه گوشت مرغ در استان هزار و ۴۰۰ تن است گفت: گوشت مرغ مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان با هماهنگی با کشتارگاهها، اتحادیه مرغداران و عاملان توزیع از سایر استانها تأمین می شود.
محمد جعفر طالبیان افزود: سرانه مصرف سالانه گوشت مرغ در کهگیلویه و بویراحمد ۲۴ تا ۲۵ کیلوگرم است.
وی از تولید سالانه ۱۰ هزار تن گوشت مرغ در استان خبر داد و گفت: ظرفیت تولید گوشت مرغ در استان سالانه ۱۶ تا ۱۷ هزار تن است.
طالبیان با بیان اینکه از مجموع ۱۴۰ واحد مرغداری در استان ۶۰ درصد فعالند ادامه داد: در هر دوره امکان ۲ میلیون و ۵۲۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان فراهم است که هر واحد مرغداری میتواند در سال چهار دوره تولید داشته باشد.
پایین بودن تولید گوشت مرغ در کهگیلویه و بویراحمد در حالی است که این استان ۷۱۳ هزار نفری با ۲ میلیون واحد دامی درزمینه تولید گوشت قرمز خودکفاست.