قائدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: در ۶ماهه اول امسال بیش از هزار و ۲۰۰نمونه از محصولات تولیدی صنایع غذایی استان مورد آزمایش قرار گرفت که تقریبا ۹۰درصد کیفیت آنها رضایت بخش بود.
پایگاه خبری صدای جنوب:
در مراسمی از تولیدکنندگان نمونه موادغذایی سالم در استان کهگیلویه وبویراحمد تجلیل شد.
به گزارش صدای جنوب ،در این مراسم که در سالن معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد از ۱۰تولید کننده نمونه در زمینه تولید محصول ایمن و بهداشتی با اهدای جوایزی تجلیل شد.
قائدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان در این مراسم گفت: در ۶ماهه اول امسال بیش از هزار و ۲۰۰نمونه از محصولات تولیدی صنایع غذایی استان مورد آزمایش قرار گرفت که تقریبا ۹۰درصد کیفیت آنها رضایت بخش بود.
اورنگ ایلامی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان هم گفت: مشکل اصلی بهداشت و درمان سلامت مواد غذایی و کمبود پروتئین و کالری نیست بلکه مصرف زیاد غذا و الگوی تغذیه نادرست است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم گفت: به جز ۲ نوع محصول مابقی اقلام تولیدات کشاورزی از سلامت کافی برخور هستند.
جعفر گوهرگانی افزود: گوجه و هندوانه جالیزی به علت استفاده زیاد از سم و کود از سلامت کافی برخوردار نیستند.
بهمنش مدیرکل دامپزشکی استان نیزگفت: تعامل در نظارت های بهداشتی معنا ندارد و نادیده گرفتن استاندارها در تولید مواد غذایی صادرات این محصولات را به شدت کاهش داده است.