شیرانی ﺍﻇﻬﺎﺭ ﮐﺮﺩ : ﻧﻮﺷﯿﺪﻥ ﻓﻮﺭﯼ ﭼﺎﯼ ﭘﺮﺭﻧﮓ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﺗﻤﺎﻡ ﺳﺤﺮﯼ ﺑﺎﻋﺚ ﮐﺎﻫﺶ ﺟﺬﺏ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺩﻓﻊ ﺍﺩﺭﺍﺭ ﻭ ﺩﻓﻊ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﺪﻥ ﻭ ﺑﺮﻭﺯ ﺗﺸﻨﮕﯽ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺭﻭﺯ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﯿﻮه ﻫﺎ ﻭ ﺳﺒﺰﯼ ﻫﺎ ﺑﺎ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻓﯿﺒﺮ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺩﺭ ﻭﻋﺪه ﺳﺤﺮﯼ ﺑﺎﻋﺚ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺳﯿﺮﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .
ﯾﮏ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺱ ﺍﺭﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ، ﺍﻟﮕﻮﯼ ﺻﺤﯿﺢ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺁﺷﺎﻣﯿﺪﻥ ﺩﺭ ﻣﺎه ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﻣﻀﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻓﺼﻞ ﺗﺎﺑﺴﺘﺎﻥ ﻭ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﻣﺪﺕ ﺭﻭﺯه ﺩﺍﺭﯼ ﺗﺸﺮﯾﺢ ﮐﺮﺩ .
به گزارش صدای جنوب ،ﻓﺎﻃﻤﻪ ﺷﯿﺮﺍﻧﯽ ﺍﻇﻬﺎﺭ ﮐﺮﺩ : ﻣﺎه ﺭﻣﻀﺎﻥ ﻓﺮﺻﺖ ﻣﻨﺎﺳﺒﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺮﮎ ﻋﺎﺩﺍﺕ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻧﺎﺩﺭﺳﺖ ﻭ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻋﺎﺩﺍﺕ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺻﺤﯿﺢ ﺍﺳﺖ ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺍﮔﺮ ﺭﻭﺯه ﺩﺍﺭﯼ ﺑﺎ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻣﺘﻌﺎﺩﻝ ﻭ ﻣﺘﻨﻮﻉ ﻫﻤﺮﺍه ﺑﺎﺷﺪ، ﺩﺭ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﻭ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﻣﺰﻣﻦ ﻣﻮﺛﺮ ﺍﺳﺖ .
ﻭﯼ ﺑﺎ ﺍﺷﺎﺭه ﺑﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺭ ﻭﻋﺪه ﺳﺤﺮﯼ ﺍﺯ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﮐﻢ ﭼﺮﺏ ﻭ ﮐﻢ ﻧﻤﮏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩه ﺷﻮﺩ ﺍﻓﺰﻭﺩ : ﻣﺼﺮﻑ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﭘﺮﭼﺮﺏ ﺩﺭ ﻭﻋﺪه ﺳﺤﺮﯼ ﺑﺎﻋﺚ ﺗﺸﻨﮕﯽ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺭﻭﺯ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﻮﺍﺩ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﻭ ﻗﻨﺪﻫﺎﯼ ﺳﺎﺩه ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻭﻋﺪه ﺑﺎﻋﺚ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻧﺎﮔﻬﺎﻧﯽ ﻫﻮﺭﻣﻮﻥ ﺍﻧﺴﻮﻟﯿﻦ ﺩﺭ ﺧﻮﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .
ﺷﯿﺮﺍﻧﯽ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩ : ﺍﺯ ﺁﻧﺠﺎ ﮐﻪ ﻧﻘﺶ ﻫﻮﺭﻣﻮﻥ ﺍﻧﺴﻮﻟﯿﻦ ﺩﺭ ﺑﺪﻥ، ﮐﺎﻫﺶ ﻗﻨﺪ ﺧﻮﻥ ﺍﺳﺖ، ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﻓﺮﺩ ﺭﻭﺯه ﺩﺍﺭ ﺳﺮﯾﻊ ﺗﺮ ﺩﭼﺎﺭ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺿﻌﻒ ﻭ ﮔﺮﺳﻨﮕﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .
ﻋﻀﻮ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﻋﻠﻤﯽ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺣﺎﻣﯽ ﺳﻼﻣﺖ ﮐﺸﻮﺭ ﮔﻔﺖ : ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻨﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﮔﻮﺷﺖ ﺩﺭ ﻭﻋﺪه ﺳﺤﺮﯼ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﺼﺮﻑ ﺷﻮﺩ ﺑﺎﻋﺚ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﺁﺏ ﻭ ﺗﺸﺪﯾﺪ ﺗﺸﻨﮕﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .
ﻭﯼ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﮐﺮﺩ : ﻣﺼﺮﻑ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻨﯽ ﻭ ﭘﺮﭼﺮﺏ، ﭘﺮﺍﺩﻭﯾﻪ ﻭ ﭘﺮﻧﻤﮏ ﺩﺭ ﻭﻋﺪه ﺳﺤﺮﯼ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﺷﻮﺩ ﺗﺎ ﺗﺸﻨﮕﯽ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺭﻭﺯ ﮐﺎﻫﺶ ﯾﺎﺑﺪ .
ﺷﯿﺮﺍﻧﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩ : ﻣﺼﺮﻑ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﭼﻠﻮ ﺧﻮﺭﺵ ﻭ ﭘﻠﻮﻫﺎﯼ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺑﺎ ﺣﺒﻮﺑﺎﺕ ﻭ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ( ﻋﺪﺱ ﭘﻠﻮ، ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ ﻭ ﺳﺒﺰﯼ ﭘﻠﻮ ) ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍه ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺍﻧﺪﮐﯽ ﮔﻮﺷﺖ، ﻣﺮﻍ ﻭ ﻣﺎﻫﯽ ﻭ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺗﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﮐﺎﻫﻮ، ﭘﯿﺎﺯ ﻭ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﻋﺪه ﺳﺤﺮ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺍﺳﺖ .
ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺱ ﺍﺭﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺍﻇﻬﺎﺭ ﮐﺮﺩ : ﻧﻮﺷﯿﺪﻥ ﻓﻮﺭﯼ ﭼﺎﯼ ﭘﺮﺭﻧﮓ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﺗﻤﺎﻡ ﺳﺤﺮﯼ ﺑﺎﻋﺚ ﮐﺎﻫﺶ ﺟﺬﺏ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺩﻓﻊ ﺍﺩﺭﺍﺭ ﻭ ﺩﻓﻊ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﺪﻥ ﻭ ﺑﺮﻭﺯ ﺗﺸﻨﮕﯽ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺭﻭﺯ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﯿﻮه ﻫﺎ ﻭ ﺳﺒﺰﯼ ﻫﺎ ﺑﺎ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻓﯿﺒﺮ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺩﺭ ﻭﻋﺪه ﺳﺤﺮﯼ ﺑﺎﻋﺚ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺳﯿﺮﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .
ﻭﯼ ﮔﻔﺖ : ﻭﻋﺪه ﺍﻓﻄﺎﺭ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻣﺎﺩه ﻣﻘﻮﯼ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺧﺮﻣﺎ ﯾﺎ ﻋﺴﻞ ﻫﻤﺮﺍه ﺑﺎ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ، ﭼﺎﯼ ﮐﻢ ﺭﻧﮓ ﻭ ﯾﺎ ﺷﯿﺮ ﮔﺮﻡ ﺷﺮﻭﻉ ﺷﻮﺩ ﺗﺎ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻗﻨﺪ ﺧﻮﻥ ﺑﻪ ﺗﺪﺭﯾﺞ ﺑﻪ ﺣﺪ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺑﺮﺳﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﻧﺎﻥ، ﭘﻨﯿﺮ ﻭ ﺳﺒﺰﯼ، ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺳﻮﭖ، ﻓﺮﻧﯽ، ﺷﻠﻪ ﺯﺭﺩ ﻭ ﺷﯿﺮ ﺑﺮﻧﺞ ﻣﺼﺮﻑ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺍﺷﺘﻬﺎ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﻭ ﭘﺮﺧﻮﺭﯼ ﮐﻤﺘﺮ ﺭﺥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ .
ﺷﯿﺮﺍﻧﯽ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩ : ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺍﺷﺖ ﺯﯾﺎﺩه ﺭﻭﯼ ﺩﺭ ﻣﺼﺮﻑ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺑﻮﯾﮋه ﺯﻭﻟﺒﯿﺎ ﻭ ﺑﺎﻣﯿﻪ ﺩﺭ ﻭﻋﺪه ﺍﻓﻄﺎﺭ ﺑﺎﻋﺚ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻭﺯﻥ ﻭ ﭼﺎﻗﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .
** ﺭﺍه ﻫﺎﯼ ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ﺗﺸﻨﮕﯽ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺭﻭﺯ
ﻋﻀﻮ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﻋﻠﻤﯽ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺣﺎﻣﯽ ﺳﻼﻣﺖ ﮐﺸﻮﺭ ﺍﻇﻬﺎﺭ ﮐﺮﺩ : ﻣﺼﺮﻑ ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺁﺏ، ﺁﺏ ﻣﯿﻮه ﺧﺎﻧﮕﯽ، ﺷﯿﺮ ﮐﻢ ﭼﺮﺏ، ﺩﻭﻍ ﺑﺪﻭﻥ ﮔﺎﺯ ﻭ ﻧﻤﮏ ﺍﺯ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺍﻓﻄﺎﺭ ﺗﺎ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻪ ﺣﻔﻆ ﺗﻌﺎﺩﻝ ﺁﺏ ﻭ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻟﯿﺖ ﻫﺎ ﮐﻤﮏ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺑﺎﻋﺚ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﮐﻢ ﺁﺑﯽ ﺑﺪﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .
ﻭﯼ ﮔﻔﺖ : ﻧﻮﺷﯿﺪﻥ ﻣﺘﻨﺎﻭﺏ ﺁﺏ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﺼﺮﻑ ﺁﺏ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﺪﺭﯾﺠﯽ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﺗﺮ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ﻧﻮﺷﯿﺪﻥ ﻧﺎﮔﻬﺎﻧﯽ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺁﺏ ﺩﺭ ﮐﻮﺗﺎه ﻣﺪﺕ ﺩﺭ ﺣﻔﻆ ﺁﺏ ﺑﺪﻥ ﻭ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﺗﺸﻨﮕﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺩﺍﺭﺩ .
ﺷﯿﺮﺍﻧﯽ ﺍﻇﻬﺎﺭ ﮐﺮﺩ : ﺭﻭﺯه ﺩﺍﺭﺍﻥ ﺍﺯ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺯﻭﻟﺒﯿﺎ ﺑﺎﻣﺒﯿﻪ، ﻧﻮﺷﺎﺑﻪ ﻭ ﺷﺮﺑﺖ ﻫﺎﯼ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻣﺼﺮﻑ ﺁﺏ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺮﺩ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎﻋﺚ ﺭﻓﻊ ﺗﺸﻨﮕﯽ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ ﺑﻠﮑﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺗﺸﺪﯾﺪ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ .
ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺱ ﺍﺭﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺍﻓﺰﻭﺩ : ﺩﺭ ﻭﻋﺪه ﭘﯿﺶ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﻭ ﺩﺭ ﻭﻋﺪه ﺳﺤﺮﯼ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻓﯿﺒﺮﺩﺍﺭ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﯿﻮه ﻭ ﺳﺒﺰﯼ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺯﺭﺩﺁﻟﻮ، ﻫﻠﻮ، ﻫﻨﺪﻭﺍﻧﻪ، ﺧﺮﺑﺰه، ﮐﺎﻫﻮ، ﺧﯿﺎﺭ ﻭ ﻟﯿﻤﻮﺗﺮﺵ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻋﻼﻭه ﺑﺮ ﻣﯿﻮه ﻫﺎﯼ ﻓﺼﻞ ﺍﺯ ﺧﯿﺴﺎﻧﺪه ﺑﺮﮔﻪ ﺁﻟﻮ ﺯﺭﺩﺁﻟﻮ ﻭ ﺍﻧﺠﯿﺮ ﻧﯿﺰ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩ .
ﻭﯼ ﺧﺎﻃﺮﻧﺸﺎﻥ ﮐﺮﺩ : ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻣﺼﺮﻑ ﺷﺮﺑﺖ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮﯼ ﮐﻢ ﺷﮑﺮ، ﺗﺨﻢ ﺷﺮﺑﺘﯽ، ﺧﺎﮎ ﺷﯿﺮ ﻭ ﺳﮑﻨﺠﺒﯿﻦ ﺩﺭ ﺭﻓﻊ ﮔﺮﻣﺎﺯﺩﮔﯽ ﻭ ﻋﻄﺶ ﻣﻮﺛﺮ ﺍﺳﺖ .
** ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻭﺭﺯﺵ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﻓﻄﺎﺭ ﺍﺳﺖ .
ﺷﯿﺮﺍﻧﯽ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﮐﺮﺩ : ﺭﻭﺯه ﺩﺍﺭﺍﻥ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺳﺤﺮ ﺗﺎ ﺍﻓﻄﺎﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺷﺪﯾﺪ ﺑﺪﻧﯽ ﻭ ﻭﺭﺯﺵ ﺍﺟﺘﻨﺎﺏ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻭﺭﺯﺵ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﻓﻄﺎﺭ ﺍﺳﺖ .
ﻋﻀﻮ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﻋﻠﻤﯽ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺣﺎﻣﯽ ﺳﻼﻣﺖ ﮐﺸﻮﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩ : ﭘﯿﺶ ﺍﺯ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺣﺮﮐﺎﺕ ﻭﺭﺯﺷﯽ، ﺁﺏ ﻭ ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ﮐﺎﻓﯽ ﻣﺼﺮﻑ ﻭ ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻭﺭﺯﺵ ﻧﯿﺰ ﺁﺏ ﻭ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﮐﻢ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﻭ ﺣﺎﻭﯼ ﻧﻤﮏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ .
ﻭﯼ ﮔﻔﺖ : ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﻓﺼﻞ ﮔﺮﻡ ﯾﺎ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺑﺪﻧﯽ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺭﻭﺯه ﺩﺍﺭﯼ ﺯﯾﺎﺩ ﻋﺮﻕ ﮐﺮﺩﯾﺪ، ﻧﻤﮏ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺭﻓﺘﻪ ﺗﻮﺳﻂ ﻋﺮﻕ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻭﻋﺪه ﺍﻓﻄﺎﺭ ﻭ ﺳﺤﺮ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﮐﻨﯿﺪ .
ﺷﯿﺮﺍﻧﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩ : ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺤﺪﻭﺩﯾﺖ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺭﻭﺯه ﺩﺍﺭﯼ، ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎﯼ ﺭﻭﺯﻣﺮه ﺯﯾﺮ ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ، ﺣﻤﺎﻡ ﺩﺍﻍ ﻭ ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﻮﺟﺐ ﻭ ﺿﻌﻒ ﻭ ﺑﯽ ﺣﺎﻟﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﮐﺮﺩ.
ایرنا