سامانه تلفنی ۱۹۰ به صورت شبانه روزی در جهت بررسی و رسیدگی به مشکلات بهداشتی مردم فعال است.
پایگاه خبری صدای جنوب:
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه بسیج سلامت نوروزی هر ساله از ۱۵ اسفندماه تا ۱۵ فروردین ماه هر فعالبت می کند، گفت: در این طرح ۱۶۴ بازرس بهداشت محیط، در قالب تیم های ۳۵ نفره، بیش از ۸هزار صنف تولید مواد غذایی را رصد، یک هزار و ۸ مکان حساس را تحت بازرسی و ۳ هزار مرکز عرضه کننده مواد غذایی حساس و بالغ بر ۲هزار سامانه آب را تحت کنترل قرار می دهند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ابراهیم نعیمی ابراز داشت: تعیین ۸ تیم عملیاتی به منظور کنترل، گزارش و ثبت فوری بیماری های شایع، جلوگیری از بروز بیماری های روده ای، نمونه گیری های آزمایشگاهی در جهت بررسی سایر آلودگی ها و انجام فرایند های جاری واکسیناسیون در سطح هشت شهرستان استان از جمله فعالیت های این معاونت در طرح بسیج سلامت نوروزی است.
وی یاد آور شد: تهیه تجهیزات ویژه کنترل آب و مواد غذایی از نظر آلودگی های محیطی و میکروبی، میزان اسیدیته، کلر، روغن های اشباع و غیر اشباع و شوری سنج ها با بیش از ۱۵ میلیارد ریال در جهت تامین سلامت مردم و مسافرین نوروزی، از دیگر اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان در این ایام است.
وی تصریح کرد: معاونت بهداشت دانشگاه با بیش از ۲هزار و ۵۰۰ پرسنل و کادر مجرب، ۷۰ مرکز بهداشتی درمانی، ۳۵۰خانه بهداشت روستایی، ۵۰ پایگاه بهداشتی و بیش از ۱۳ مرکز تسهیلات زایمانی شبانه روزی یکی از فعال ترین حوزه ها در راستای تامین سلامت مردم در استان است.
نعیمی با تاکید بر اینکه ۱۴۰ پزشک خانواده در سطح مراکز بهداشتی، درمانی استان به صورت گسترده مشغول به فعالیت هستند، ادامه داد: این معاونت با بیش از یک هزار و ۸۰۰ فعالیت در زمینه های مراقبت های اولیه و ثانویه، بهداشت خانواده، محیط، حرفه ای، سلامت روان، بهداشت مدارس و پیشگیری از بیماری ها در جهت اصلاح سبک زندگی و ارتقاء سلامت مردم گام بر می دارد.
وی خدمات درمانی سامانه کشوری سیب را از ابتدای راه اندازی تاکنون ۱۲ میلیون عنوان و اظهار داشت: ارائه خدمات درمانی همچون؛ ثبت بیماری ها، مراقبت های ویژه دوران کودکی، زنان باردار، میانسالان و سالمندان، پیگیری بیماری ها، بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای، مراقبت های سلامت روان و خود مراقبتی از مهمترین فعالیت های معاونت بهداشتی دانشگاه با همکاری سفیران سلامت محسوب می شود.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اذعان داشت: همکاری ارگان های زیربط همچون شهرداری، آموزش و پرورش، صنعت و معدن، دادستانی و سایر ارگان های مربوطه با حوزه معاونت بهداشت و ارائه دستورالعمل های ویژه جهت همکاری در روند تامین سلامت افراد، از دیگر اقدامات این معاونت به عنوان متولیان سلامت مردم است.
وی، سامانه رسیدگی به مشکلات بهداشتی مردم را دارای اهمیت مطرح کرد و افزود: سامانه تلفنی ۱۹۰ به صورت شبانه روزی در جهت بررسی و رسیدگی به مشکلات بهداشتی مردم فعال است.
نعیمی در پایان با اشاره به اینکه تمامی تماس های ورودی این سامانه به صورت محرمانه ثبت و ضبط می شود، خاطر نشان کرد: با توجه به آیین نامه و دستورالعمل های ویژه و بر اساس نوع تخلف صورت گرفته، تصمیمات لازم در جهت جریمه های نقدی، پلمپ کوتاه و یا طولانی مدت اتخاذ می شود.