پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 08 مرداد 1397 ساعت 09:05:: شناسه خبر: 38819

ادعای ضدایرانی نماینده پارلمان افغانستان

یکی از نمایندگان پارلمان افغانستان مدعی شد که نیروهای طالبان سلاح ایرانی به کار گرفته اند. 

پایگاه خبری صدای جنوب:

یکی از نمایندگان پارلمان افغانستان مدعی شد که نیروهای طالبان سلاح ایرانی به کار گرفته اند.
کرام الدین رضازاده، نماینده پارلمان افغانستان مدعی شد که نیروهای طالبان در درگیری های ولایت غور در افغانستان سلاح ایرانی به کار گرفته اند.

وی در ادامه ادعاهای واهی خود افزود که نیروهای مبارز مردمی در ولایت غور سلاح ایرانی کشف کرده‌اند که نیروهای طالبان از آن استفاده می‌کردند.

نشریه تایمز چاپ لندن نیز پیش از این در گزارش ادعایی خود نوشت: مقامات افغانستان و طالبان می‌گویند که صدها جنگجوی طالبان در حال آموزش پیشرفته نظامی در خاک ایران هستند. هم اکنون بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ عضو طالبان در مراحل مختلف سرگرم آموزش نظامی هستند.

بنا بر ادعای تایمز، یک منبع آگاه گفته است که مذاکرات میان آن‌ها در بهار سال جاری (میلادی) زمانی که رئیس جمهور آمریکا در حال بررسی خروج از توافق هسته‌ای بود، آغاز شد.

این ادعا در شرایطی مطرح شده است وزیر خارجه کشورمان پیش از این در برابر چنین ادعاهایی تاکید کرده است: ما کسانی نبودیم که از صدام حمایت کردیم. ما از طالبان، داعش و جبهه‌النصره حمایت نکردیم. ما کسانی نیستیم که از افراط‌گرایی در سرتاسر جهان حمایت می‌کنیم.

یک منبع آگاه در ستاد کل نیروهای مسلح نیز در گفت‌وگو با ایسنا، ادعای مطرح شده درباره آموزش نیروهای طالبان در ایران را قویا تکذیب کرد.

در پی انتشار این ادعاها سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل نیز در بیانیه ای اعلام کرد: پیرو طرح اتهاماتی از سوی برخی رسانه‌های غربی مبنی بر ارایه آموزش‌های نظامی توسط ایران به نیروهای طالبان، سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل هرگونه اتهامی در این خصوص را به شدت تکذیب کرده و ضمن تاکید بر این نکته که تروریسم و افراط‌ گرایی تهدیدی مشترک برای همه کشورها است.

تلاش و همکاری جمعی برای مقابله با چنین تهدیدی را یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر دانسته و همچون گذشته تعهد دولت متبوع خود برای کمک به تقویت صلح و استقرار ثبات در کشور دوست و همسایه افغانستان را یادآوری می‌کند.

به نظر می‌رسد هدف از طرح این قبیل اتهامات غیرواقعی و غیرمستند به راه انداختن جنگ روانی در میان افکار عمومی افغانستان و آسیب زدن به روابط حسنه فیمابین دولت‌های ایران و افغانستان ‌باشد.

لازم است که این رسانه‌ها به جای طرح اتهامات بی‌اساس به کشورهای همسایه افغانستان که امنیت آن‌ها به ثبات این کشور پیوند خورده، به ارزیابی دلایل و ریشه‌های واقعی ناکامی دولت‌هایی که عنوان مسئولیت مبارزه با تروریسم را در افغانستان دارند، پرداخته و از فرافکنی و انحراف افکارعمومی پرهیز کنند.

جمهوری اسلامی ایران همانگونه که بارها اعلام داشته هیچ‌گاه اختلافات خود با دیگر کشورها را به محیط داخلی افغانستان منتقل نکرده و معتقد به افزایش تلاش همگانی برای تقویت دولت افغانستان و تخفیف آلام مردم این کشور است.

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت