پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 11 مرداد 1397 ساعت 12:05:: شناسه خبر: 38925

معاون فرماندار کهگیلویه:

تعامل با رسانه در جهت خدمت به مردم  و گره گشایی از مشکلات است

این جلسه پیرامون پیگیری ۳ مصوبه جلسات گذشته شورای سلامت از جمله آسفالت کردن و رفع نواقص بهداشتی ترمینال شماره ۲ دهدشت، تعیین جایگاه نخاله‌های ساختمانی به بیرون شهر و مشکلات کشتارگاه دهدشت برگزار شد.

پایگاه خبری صدای جنوب:

جلسه شورای سلامت کهگیلویه با حضور معاون فرماندار کهگیلویه و دیگر اعضای شورا در فرمانداری دهدشت برگزارشد.

این جلسه پیرامون پیگیری ۳ مصوبه جلسات گذشته شورای سلامت از جمله آسفالت کردن و رفع نواقص بهداشتی ترمینال شماره ۲ دهدشت، تعیین جایگاه نخاله‌های ساختمانی به بیرون شهر و مشکلات کشتارگاه دهدشت برگزار شد.

شهردار سوق در این جلسه با اشاره به مشکلات ترمینال شماره ۲ دهدشت اظهار کرد: حقیقتاً بعد از اتمام جلسات ازحضورخود در جلسات احساس ندامت و پشیمانی می‌کنم، تا جایی که اطلاع دارم این هشتمین جلسه‌ای است که علاوه بر مسئله کشتارگاه پیرامون آسفالت کردن ترمینال شماره ۲ نیز صحبت می‌شود و در جلسه قبل نیز که دکتر پوزش (فرماندار سابق کهگیلویه) حضورداشت و وضعیت ترمینال شماره ۲ آخرین موردی بود که به آن اشاره شد و من نیز تا حدودی از وضعیت جلسه ناراحت بودم.

غندی با بیان اینکه ۲ سال است شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه فشار می‌آورد و مشکلات ترمینال شماره ۲ را در شورای سلامت مطرح می‌کند ولی تا الان هیچ نتیجه‌ای نداشته است تصریح کرد: هر بار که جلسه‌ای برگزار می‌شود مصوبه‌ای دارد که جلسه‌ای دیگری برگزار شود تا ببینیم انشاالله در جلسه بعد آن یک برنامه خوبی داشته باشیم!

وی ادامه داد: مسئله، نارضایتی مردم است گاراژ ۴ شهر (لنده، قلعه رئیسی، سوق، دیشموک) در ترمینال شماره ۲ دهدشت مستقر است، روزانه جمعیت زیادی از سوق به شهر دهدشت رفت و آمد دارند که مرتب به شهرداری سوق مراجعه و ابراز ناراحتی می‌کنند، حتی جای ایستادن در گرما و یا شرایط بارانی در ترمینال شماره ۲ دهدشت ندارند، شدت گرما و سرما باعث می‌شود زن و دختر مردم به سرویس‌های بهداشتی پناه ببرند، شما خودتان تشریف ببرید و ببینید  که این وضعیت حاکم است یانه؟ این وسط تکلیف مردم چه می‌شود؟!

شهردار سوق عنوان کرد: بارها صحبت کرده‌ام که اجازه دهید خود سایه بان، آبسرد کن و امکانات بیاوریم که موافقت نکردید و اعلام کردید خلاف قانون است، الان تکلیف چیست؟!

غندی افزود: این مسئله بر می‌گردد به شهرداری دهدشت، امروز باید تکلیف مشخص شود و شهردار دهدشت در این جلسه یا جلسه‌ای در آینده نزدیک تکلیف را مشخص کند، اینگونه نباشد الان نیز بگویید جلسه‌ای تشکیل می‌دهیم تا در آن جلسه برای جلسه بعد آن برنامه خوبی داشته باشیم.

وی بیان کرد: جناب خسروی الان شهردار دهدشت در جلسه حضور دارد تکلیف گاراژ سوق را مشخص کنید، یا اجازه دهید هر جایی داخل شهر که دلمان خواست گاراژمان را ببریم امکانات، خرج و درآمدش نیز برای خودمان باشد، من دیگر از جلسات شورای سلامت و شورای اجتماعی ناامید شده‌ام امروز می‌خواهم تکلیف مشخص شود!

*

معاون فرماندار کهگیلویه نیز در این جلسه پیش از آنکه تکلیف گاراژ سوق را مشخص کند، روابط عمومی فرمانداری را مخاطب قرار داد واظهار کرد: معمولاً در جلسات بحث‌هایی مطرح می‌شود که گاهی برخی رسانه‌های ما خوش سلیقه هستند حاشیه نگاری می‌کنند، حاشیه نگاری یعنی اینکه تیتر می‌زنند این جلسه برگزار شد و ریز به ریز تمام صحبت‌هایی که در جلسه مطرح می‌شود را بیان می‌کنند که کار قشنگی هم هست.

اسلام خسروی که از حامیان خبرنگاران در کهگیلویه است و از زمان تصدی دراین مسیولیت ارتباط خوبی با آنها برقرار نموده بیان کرد: برخی رسانه‌های ما یک الگو گیری ضعیفی از این موضوع می‌کنند و تیتر نامناسب را دراولویت قرارمیدهند که بدسلیقگی هست.

خسروی ضمن تشکر از حضور و فعالیت رسانه‌ها ادامه داد: تعامل ما با رسانه‌ها تا جایی است که بدانیم این تعامل در جهت نفع وخدمت به مردم  ودر جهت گره گشایی از مشکلات آنان است اما اگر ببینیم درمسیری می‌رود  که جز عوارض اجتماعی، نارضایتی و نا امیدی در جامعه چیزی ندارد مجبوریم که جلساتمان را بدون حضور رسانه‌ها برگزار کنیم و هیچ منعی نداریم و هیچ کس هم نمی‌تواند ما را مجبور کند که اگر مثلاً در مورد ترمینال جلسه‌ای برگزار می‌کنیم رسانه‌ها حضور داشته باشند.

معاون فرماندار کهگیلویه روابط عمومی فرمانداری را مخاطب قرار داد و گفت: شما که با رسانه‌ها در ارتباط هستید به آن‌ها بگویید تیترها درست انتخاب شود، اینکه شهرداری ۲۰ دقیقه صحبت کند و در لابه لای صحبت‌هایش گاهی ممکن است  بگوید من از این جلسات نا امید می‌روم بیرون این نباید تیتر شود که در جامعه نا امیدی به بار بیاورد و گفته شود که  بله شهردار سوق از جلسات شورای سلامت هیچ امیدی ندارد، اگه امید نیست  این مشکلات و بحث کشتارگاه که در شورای سلامت  برطرف می‌شود چیست؟

خسروی افزود: تمام اتفاقاتی که دوستان (شهرداری دهدشت) فرمودند، اتاق پیش سرد ۶۰ میلیونی، دفع فاضلاب، اتفاقاً این‌ها  همه در دوره‌ای بود که خود بنده در جلسات حضور داشتم! یک جلسه‌ای برگزار کردیم و شهردار دهدشت را به ساعت ملزم کردیم یعنی مصوب شد که برای اجرای  بند شماره فلان،۲۴ ساعت فرصت دارید، بند شماره فلان نیز یک هفته و همه آن‌ها هم انجام شد، بنابراین انتظار داریم رسانه‌ها اگر حاشیه نگاری می‌کنند ایرادی ندارد به تمام صحبت‌ها اشاره شود و در انتخاب تیترها جوری عمل نشود که در جامعه نا امیدی دیده شود.

وی سپس شهردار دهدشت را خطاب قرار داد و گفت: توضیح دهید چه برنامه‌ای برای آینده ترمینال شماره ۲ دارید؟

۷ مصوبه پی در پی در طول دوسال برای یک آسفالت ۱۰ تنی!

سعید یگانه دبیر شورای سلامت نیز دراین جلسه با اشاره به اینکه شورای شهر منتخب مردم هستند و شهرداری‌ها هم منتخب شوراها لذا باید به مردم توجه ویژه کنید اظهار کرد: از سال ۹۵ تا خرداد ماه ۹۷، هفت مصوبه پی در پی پیرامون آسفالت ترمینال شماره ۲ دهدشت داشتیم، ۷ مصوبه پیرامون

یک آسفالت ۱۰ تنی داشته‌ایم!

یگانه عنوان کرد: اینجا جلسه تصمیم گیری است نه اینکه بگوییم اقای فلانی شما چه اقدامی  می‌خواهید انجام دهید، اینجا باید مصوب شود که مثلاً ظرف ۲ ماه آینده ترمینال آسفالت شود و اعضا موظف هستند انجام دهند، و شما به عنوان معاون فرماندار یا خود فرماندار نیز نظارت داشته باشید.

اسفندیار برخه شهردار دهدشت نیز اظهار کرد: برای آینده ترمینال شماره ۲، شهرداری‌ها همکاری کنند و زمین را تملک کنیم یا جای دیگری برای شهرداری دهدشت زمین تملک کنند!

برخه ادامه داد: در خصوص آسفالت ترمینال شماره ۲ شهرداری‌ها قیر در اختیار شهرداری دهدشت قرار دهند تا با وسایل خود آسفالت را انجام دهیم.

در نهایت مصوب شد شهرداری‌های (سوق، دیشموک، قلعه رئیسی) قیر را تامین و در اختیار شهرداری دهدشت بگذارند تا ظرف ۱۰ روز آسفالت را انجام دهد.

 

جایگاه نخاله‌های ساختمانی دهدشت هنوز تعیین نشده است

عزیزی رئیس محیط زیست کهگیلویه نیز در این جلسه پیرامون تعیین جایگاه نخاله ساختمانی دهدشت اظهار کرد:۵ نقطه را مشخص کردیم که ۲ نقطه مورد تایید راهداری نبود،۲ نقطه نیز مورد تایید امور اراضی قرار نگرفت و منابع طبیعی نیز با نقطه دیگر موافقت نکرد، لذا برای تعیین مکان کارشناسی شده برای نخاله‌های ساختمانی تا پایان هفته آینده زمان می‌خواهیم.

 

در صورت شفاف سازی، با شهرداری دهدشت همکاری داریم

نوری شهردار چرام نیز در خصوص مشکلات کشتارگاه دهدشت اظهار کرد: شهرداری دهدشت باید در بحث واگذاری کشتارگاه به پیمانکار شفاف سازی کند تا ما هم همکاری کنیم.

وی ادامه داد: آگهی واگذاری کشتارگاه به پیمانکار باید به اطلاع عموم و شهرداری چرام می‌رسید چرا کسی که ذینفع است و باید در هزینه‌ها مشارکت داشته باشد نباید از آگهی اطلاع نداشته باشد!

نوری افزود: در بحث حمل گوشت نیز باید شفاف سازی شود که آیا پیمانکار بابت حمل گوشت از قصابان چرامی مبلغی دریافت می‌کند یا نه؟

وی گفت: آسفالت محوطه کشتارگاه را انجام می‌دهیم و پس از دیوار کشی نیز درب ورودی از درب اصلی جدا می‌شود.

 

بیش از ۲۰۰ میلیون هزینه کرده‌ایم

اسفندیار برخه نیز در خصوص کشتارگاه دهدشت اظهار کرد: ماهانه ۲ میلیون و ۱۳۰ هزار تومان در آمد شهرداری دهدشت از بابت واگذاری کشتارگاه به پیمانکار است که در طول سال می‌شود ۲۲ میلیون تومان در حالی که اتاق پیش سردی که تهیه کردیم ۶۰ میلیون هزینه داشت.

برخه ادامه داد: در این مدت ۸ ماه شهرداری دهدشت بیش از ۲۰۰ میلیون هزینه کشتارگاه کرده است.

وی خطاب به شهردار چرام گفت: آسفالت محوطه را انجام دهید دیوار کشی کشتارگاه نیز به عهده شهرداری دهدشت است.

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    آگهی مناقصه شرکت پشتیبانی امور دام کشور

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت