کمتر شهرستانی است که کشاورزان درفصل زراعی جاری از نحوه تامین و توزیع بذر و کود رضایت داشته باشند،همین موضوع سبب شده که رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بصورت سرزده از مدیریت های جهاد کشاورزی در نقاط مختلف استان بازدید نماید.
پایگاه خبری صدای جنوب:
الیاس تاجالدینی در ادامه بازدیدهای سرزده خود و بعد از بازدید چند روز قبل خود از مراکز تولید بذر گرمسیری در گچساران و باشت اینبار به شهرستان بویراحمد رفت تا ببیند همکارانش در روز پایانی هفته چه خدماتی را به کشاورزان ارائه میکنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد که در سه ماه اخیر برای سومین بار از مدیریت جهاد کشاورزی مرکز این استان بازدید میکند از نزدیک در جریان پاسخگویی کارکنان به کشاورزان در فصل کاشت قرار گرفت.
تاجالدینی که به صورت سرزده به مدیریت جهاد کشاورزی بویراحمد رفته بود، به میز تحویل حوالههای کود و بذر رفت و سرزده انبارهای این شهرستان را مورد بازدید قرار داد.
خواسته اصلی کشاورزان، دریافت کود و بذر گندم بود و برخی مراجعین نیز از کمبود بذر و عدم دسترسی خود گلایهمند بودند که رئیس سازمان با تماسهای تلفنی و هماهنگی با مراکز تحویل بذر، مشکل این کشاورزان را رفع میکرد.
چند کشاورز نیز از شهرستان دنا با مراجعه به رئیس سازمان، از عدم وجود کود سفید در این شهرستان نگران بودند که تاجالدینی با تماس با مدیر شهرستان دنا پیگیر مشکلات کشاورزان شد.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی به صورت جداگانه با مدیران و کارشناسان بخشهای مختلف کشاورزی دیدار و در جریان خدمات و نحوه پاسخگویی آنان قرار میگرفت و توضیحات و دستورات لازم را صادر میکرد.
وی در پایان این بازدید با مدیر شهرستان بویراحمد تماس گرفت و در یک جلسه با اشاره به نقاط ضعف و قوت عملکرد کارکنان این مدیریت، به تشریح سیاستها و اولویتهای بخش کشاورزی پرداخت.
تاجالدینی همچنین از آذرگون خواست تا با دعوت از فرماندار بویراحمد، در جلسهای مسائل و اولویتهای بخش کشاورزی و همچنین نیازهای این بخش مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد تا از همه ظرفیتهای ممکن برای پیشبرد اهداف سازمانی استفاده شود.
تاجالدینی همچنین ابتدای هفته جاری، به اتفاق مدیر آب و خاک خود، در بازدیدی سرزده از پروژه احداث ایستگاه پمپاژ و شبکه تحت فشار منطقه باباکلان در گچساران، در جریان مراحل اجرایی این پروژه مهم قرار گرفت.
وی در دیدار با پیمانکار این پروژه، با بررسی موانع سد راه و راهکارهای تسهیل در کار از مدیر آب و خاک خود خواست تا با تدابیری اتخاذ کند که این پروژه در موعد مقرر به بهرهبرداری برسد.
وی همچنین از پیمانکار خواست تا با عمل به تعهدات خود، اقداماتی چون خرید و دپوی لوله و تکمیل ساختمان برق را هر چه سریعتر انجام دهد.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی افزود: این پروژه از رودخانه زهره تأمین آب میشود تا ۵۸۰ هکتار از اراضی دیم منطقه باباکلان، آبی شود.
عبدالعلی بهالدینی نیز در همین زمینه اعتبار این طرح را ۲۱۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: دبی این پروژه ۴۵۰ لیتر بر ثانیه است که از سال ۹۶ شروع شده است و حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.فارس