رئیس هیات سوارکاری دنا با اشاره به علاقهمندی جوانان شهرستان دنا به رشته سوارکاری خاطرنشان کرد: بعد از این اقدام افراد خاص در بایکوت کردن پیست اسبسواری شهرستان دنا مجبور شدم دست روی دست نگذارم و مسابقات الاغسواری را در پیست راهاندازی کنم.
رئیس هیات اسب سواری شهرستان دنا از برگزاری ۲ مسابقه اسب سواری با کیفیت خوب در این شهرستان یاد کرد و گفت: در آن مسابقات تیمهایی از استانهای همجوار همچون فارس و خوزستان و چهارمحال و بختیاری حضور داشتند.
عباس شیرزادی اظهار کرد: کار خود را از سال ۹۱ در هیات سوارکاری شهرستان دنا آغاز کردم که در طول سالهای اخیر با توجه به همه کمبودها و نواقص مقامهای خوبی در سطح استان و منطقهای کسب کردیم.
این مسؤول از برگزاری کلاسهای آموزشی با حضور تعداد ۳۰ کارآموز در شهرستان دنا به عنوان دیگر اقدامات یاد کرد و گفت: متاسفانه در این کلاس آموزشی به دلیل مشکلات و کمبودها تنها ۲ اسب داشتیم.
شیرزادی به اصل موضوع این گفتوگو یعنی وضعیتی که برای پیست اسبسواری دنا پیش آمده اشاره کرد و گفت: با هزاران مشقت پیست اسبسواری به مساحت ۷۰۰ در ۱۲ متر در شهر سیسخت مرکز شهرستان دنا راهاندازی کردیم که زمین آن متعلق به منابع طبیعی است.
رئیس هیات سوارکاری دنا با اشاره به علاقهمندی جوانان شهرستان دنا به رشته سوارکاری خاطرنشان کرد: بعد از این اقدام افراد خاص در بایکوت کردن پیست اسبسواری شهرستان دنا مجبور شدم دست روی دست نگذارم و مسابقات الاغسواری را در پیست راهاندازی کنم.
وی ادامه داد: با هزینه شخصی خود خاکبرداری این پیست را انجام دادم و چنان مشکلاتی در این راه به وجود آمد که در یک قلم از این مشکلات سه شبانهروز زندانی شدم.
رئیس هیات اسبسواری شهرستان دنا به شروع مشکلات اساسی برای پیست اشاره کرد و افزود: کار ما به خوبی پیش میرفت تا این که فردی خاص در استان با خرید زمینی همسایه ما شد و زمینی در کنار پیست اسبسواری دنا خریداری کرد.
وی گفت: با ارتباطاتی که این فرد خاص در استان دارد به جای این که پایههای برق را از زمین خود عبور دهد به دلیل منفعتطلبی و قدرتی که داشت از داخل پیست سوارکاری دنا پایههای برق را عبور داد و داد و فریاد من به هیچ جا نرسید.
شیرزادی در پاسخ به این سؤال که آیا مسؤولان ورزش و جوانان استان در این خصوص با شما همکاری کردند؟ اظهار کرد: کاری در این زمینه انجام نشد و پیست اسبسواری ما عملا از رونق افتاد چرا که با این وضعیت امنیتی برای سوارکاری در پیست وجود ندارد.
وی گفت: مردم و به خصوص جوانان استقبال بسیار خوبی از این مسابقه کردند چرا که در همان زمان حادثه سقوط هواپیما در منطقه ما حادث شده بود و نیاز به تقویت روحیه مردم شهرستان را داشتیم.
شیرزادی در پاسخ به این سؤال که چرا در پیست به جای مسابقات اسبسواری به مسابقه الاغسواری روی آوردید؟ افزود: وقتی افراد خاص هر کاری که خواستند انجام میدهند معلوم است که دیگر در این پیست نمیشود مسابقه اسبسواری برگزار کرد چرا که اگر حادثهای برای یک اسبسوار رخ دهد و احیانا از اسب پرتاب شود با پایههای برق برخورد میکند و ضربه مغزی میشود، به همین خاطر از خیر برگزاری مسابقه در پیست گذشتیم و اکنون دیگر پیست دنا قابلیت اسب سواری ندارد.