پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 12 آذر 1397 ساعت 23:09:: شناسه خبر: 45378

به بهانه سفر معاون رییس جمهور

حضور کارمندان با لباس محلی در محل کار اولویت زنان و مردان کهگیلویه وبویراحمدی نیست

ای کاش معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده را به حاشیه یاسوج می بردید تا وضعیت خانواده ها را از نزدیک ببیند. او را به زیلایی ، سیلاب و کلوار ، دیشموک ، قلعه رئیسی و  دیگر نقاط محروم استان می بردید تا لمس کند که خانواده ها و زنان چگونه زندگی می کنند نه اینکه او را به سی سخت می بردید و در یاسوج در سالن های تزیین شده به بنرهای خوشآمد گویی میزبانی می کردید. 

پایگاه خبری صدای جنوب:

امروز استان کهگیلویه و بویراحمد میزبان معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری بود تا با پیشنهادی جالب و ابتکاری، همه مشکلات استان را حل شده تلقی نمایند و به سفر یک روزه خود پایان دهد. معصومه ابتکار در سفر یک روزه خود بیشتر به طرح مباحث کلی و ملی اشاره کرد و از طرح ملی گفت وگوی خانواده و بین نسلی سخن به میان آورد. اما در میان خبرهای منتشر شده از سفر معاون رئیس جمهور هیچ طرح و پیشنهادی برای حل مشکلات و آسیب های اجتماعی که در حوزه زنان و خانواده استان بود سخنی به میان نیامد تا در این سفر، کهگیلویه و بویراحمد همانند گذشته، استان گل و بلبل به معاون رئیس جمهور معرفی شود و زنان و دختران و خانواده های کهیگلویه و بویراحمدی در مشکلات خود بمانند و با سیلی صورت خود را سرخ نگهدارند.
به گزارش صدای جنوب، مسوولان استانی نیز خوشحال و مسرور از میزبانی معاون رئیس جمهور و اینکه توانستند یکی از مسوولان کشوری را به استان بیاورند، روزی را سرشار از خوشحالی به پایان رساندند تا با پیشنهاد «ابتکار» ی «حضور کارمندان با لباس محلی در محل کار» برای حل مشکلات استان نسخه ای پیچیده باشند و دستاوردی را در کارنامه خود ثبت کنند و در نهایت شبی را آسوده و آرام سر به بالین نهند و خدای را از این همه توفیق شکر گزار باشند.
به راستی آیا مسوولین هنوز از مشکلات استان خبر ندارند و آنها را لمس نکرده اند و از اتاق های دربسته و قفل شده خود بیرون نیامده اند تا بینند که مردم در زیر فشارهای روحی و روانی و اقتصادی له شده اند و دیگر نایی برای ناله کردن ندارند. وعده های بی سرانجام برای توسعه یافتگی استان یکی پس از دیگری به سراب تبدیل می شود و مردم بیش از هر زمانی شاهد افزایش مشکلات خود هستند.
آقای استاندار اگر خبر ندارید بدانید که دیگر داد این مردم از تبعیض، قانون گریزی ، سیاسی بازی و سیاست زدگی به تنگ آمده و آسیب های اجتماعی روز به روز در حال افزایش است . خودکشی، طلاق، اعتیاد، بزهکاری و دیگر آسیب های اجتماعی در جامعه ای عشیره ای و قبیله ای سم مهلکی است که متاسفانه دراستان رو به افزایش است . ای کاش در حضور معاون رئیس جمهور این مشکلات و معضلات و آسیب های اجتماعی را بررسی می نمودید تا شاید راهکاری اساسی و منطقی و علمی برای حل آنها پیشنهاد می شد.

ای کاش معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده را به حاشیه یاسوج می بردید تا وضعیت خانواده ها را از نزدیک ببیند. او را به زیلایی ، سیلاب و کلوار ، دیشموک ، قلعه رئیسی و  دیگر نقاط محروم استان می بردید تا لمس کند که خانواده ها و زنان چگونه زندگی می کنند نه اینکه او را به سی سخت می بردید و در یاسوج در سالن های تزیین شده به بنرهای خوشآمد گویی میزبانی می کردید. 


ریشه اساسی و مهم آسیب های اجتماعی در بیکاری، تبعیض و نابرابری هایی است که در اثر قانون گریزی و تخلفات قانونی روی می دهد و شما از حل و یا به حداقل رساندن آنها ناتوان مانده اید تا مردم استان همچنان سر درگریبان به امیدیی فردایی بهتر به نزد خدای خود دست به دعا بردارند.
آقای استاندار به بیراهه رفته اید و خوب است بدانید که کهگیلویه و بویراحمد از فقر و فساد و تبعیض جانش به لب رسیده است، اما این فشارها و ناتوانایی مدیران و مسوولان را به حساب نظام نمی گذارند و حاضر نیستند کوچکترین بهانه را به دست دشمنان قسم خورده این نظام بدهند . اگر نبود وابستگی و دلبستگی که به این نظام دارند لحظه ای در بیرون کردن مدیران ناتوان از استان درنگ نمی کردند اما چه باید کرد که این مردم جان و مال خویش را در راه تقویت این نظام مقدس گذاشتند و با خون جوانان خود آن را آبیاری نموده اند و تا آخرین لحظه عمر بر بیعت با امام و رهبری مانده اند و خواهند ماند.
آقای استاندار مشکلات و آسیب های استان را با صدای بلند به گوش مسوولان کشوری برسانید و فریاد بلند مردمی باشید که در محرومیت و توسعه نیافتگی به سر می برند.
آقای استاندار به عنوان نماینده ارشد دولت دراستان ، با فقر، فساد و تبعیض مبارزه کنید و مدیران متخلف و ناکارآمد را معرفی و با آنها برخورد نمایید تا این استان به ریل توسعه یافتگی و شادابی برگردد و گرنه دهها که نه، صدها نمونه از این سفرها دردی از دردهای مزمن این استان را درمان نخواهد کرد. چه مردان و زنان کارمند با لباس رسمی به محل کار بروند و چه با لباس محلی هیچ تفاوتی ندارد و تغییر پوشش در ادارات راهی به سوی توسعه یافتگی نیست. چرا که اگر چنین فکر کنیم این «ره که تو می روی به ترکستان است».صدای دنا

 

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت