جلسه شورای کشاورزی با محوریت ستاد مبارزه با ملخ صحرایی در فرمانداری کهگیلویه برگزار شد .
پایگاه خبری صدای جنوب:
مدیر حفظ نباتات جهاد کـشاورزی کهگـیلویه و بویراحمد در این نشست اظهارداشت: ملخ صحرایی یکی از آفات مهم عمومی و خطرناک است، و تدابیر لازم برای مقابله با این آفت در استان اندیشیده شده است.
به گزارش صدای جنوب،حسین لایقی مطلق گفت: هم اینک حضور این آفت در استان های هرمزگان، بوشهر، خوزستان، فارس و جنوب کرمان گزارش شده است.
لایقی مطلق افزود:باهمکاری تمامی سازمان ها در این راستا سریعا اقدام لازم برای جلوگیری از بروز خسارت ملخ صحرایی در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: امید است این آفت خطرناک به موقع کنترل و از بروز خسارت های سنگین جلوگیری شود.
لایقی مطلق با بیان اینکه میزان خسارت این گونه ملخ از نظر اقتصادی بسیار حائز اهمیت است تاکید کرد: دسته های پر تراکم این ملخ ها هر نوع سرسبزی اعم از علوفه ،غلات، صیفی جات و حتی علف های هرز را که در مسیر خود ببینند مورد هجوم قرار داده و از بین می برند.
حسین لایقی مطلق تصریح کرد: همه ملخهای موجود در طبیعت ملخ مهاجم نیستند آن دسته از ملخها که به رنگ قرمز یا متمایل به زرد هستند ملخ مهاجم محسوب میشوند.
وی اظهار داشت: با توجه به خسارت سنگینی که این آفت وارد می کند ضروری است همه کشاورزان وضعیت مزارع را تحت نظر داشته باشند.
مدیر حفظ نباتات جهاد کـشاورزی کهگـیلویه و بویراحمد بابیان اینکه جهاد کشاورزی نسبت به تشکیل اکیپ جهت مبارزه احتمالی اقدام نماید ادامه داد: ضروری است کشاورزان در صورت مشاهده هر گونه ملخ صحرایی بلافاصله به نزدیکترین مرکز خدمات جهاد کشاورزی مراجعه و با کمک کارشناسان مربوطه نسبت به مبارزه با این آفت اقدام کنند.
معاون فرماندار کهگیلویه نیز بر ضرورت همکاری تمام دستگاه ها با جهادکشاورزی تاکید کرد.
ابراهیم خنجری گفت:تمامی ادارات مکلفند نسبت به تامین امکانات ردیابی و مبارزه با ملخهای مهاجر، تامین خودرو و سایر امکانات مورد نیاز جهت پیشگیری و مقابله با هجوم احتمالی ملخها با جهادکشاورزی همکاری داشته باشند.
وی افزود: در این شرایط بحث اعتبار مورد نیاز نیز از سوی استان پیگیری و جهاد کشاورزی به عنوان مسئول پیشگیری و مقابله با این بحران هماهنگی لازم را با کلیه دستگاههای اجرایی در جهت کاهش خسارات احتمالی بعمل آورد.