نشست هم اندیشی نهادهای امنیتی با خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج برگزار شد.
معاون فرهنگی رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد در این نشست گفت: ظرف ۲ هفته اخیر به ۱۵ مدیر دستگاه های اجرایی متخلف در حوزه جرائم انتخاباتی به صورت کتبی و شفاهی در این استان تذکر داده شد و با آن ها برخورد قانونی شده است.
سید عیسی حسنی اظهار داشت: روزانه چهار نفر به طور مستقیم مسئول رصد اخبار و اطلاعاتی هستند که در فضای مجازی و رسانه ها انتشار می یابند.
وی افزود: این اخبار ها بررسی و در صورت بروز هر گونه مشکلی به نهاد های نظارتی انتقال داده خواهند شد و با افراد خاطی مطابق با قانون برخورد می شود.
حسنی بیان کرد: یکی از اهداف این نشست گرد آوردن رسانه های استان به منظور آگاهی از برخی قوانین است که به طور نمونه تمام رسانه های مجوز دار تحت حمایت قانون مطبوعات هستند و می طلبد رسانه های بدون مجوز، هر چه سریع تر برای گرفتن مجوز اقدام کنند.
وی عنوان کرد: بر اساس اطلاعات بدست آمده بیشترین تعداد خبرنگاران نسبت به جمعیت استان مربوط به کهگیلویه و بویراحمد است و باید درنظر داشته باشند که نخستین وظیفه رسانه ها اعتماد سازی در جامعه است.
معاون فرهنگی رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: جزیره ای عمل کردن از مهم ترین آسیب های موجود در حوزه رسانه خواهد بود که بهتر است با جبهه ای برخورد کردن، اعتماد مردم جلب شود.
وی با اشاره به انتشار تصاویر دختر خردسال بهمئی، ابراز داشت: با همکاری و ارتباط تنگاتنگ با رسانه های استان، معاونت پیشگیری از جرم ورود کرد و در کمتر از ۱۲ ساعت موضوع به طور کامل حل شد که چنین اقدامی بی سابقه بوده است.
حسنی عنوان کرد: نحوه مداخله دستگاه قضایی در خصوص آسیب های اجتماعی و جرائم تغییر یافته و در تمامی مداخلات اجتماعی وارد خواهد شد.
معاون فرهنگی رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد افزود: تاکنون در مسائل بسیاری همچون جاده سی سخت به یاسوج، حوزه بسترها و حریم ها و پل سوم بشار مداخلاتی از سوی دستگاه قضا انجام گرفت و بسیاری از این مشکلات رفع شدند.
وی با توجه به درپیش بودن انتخابات، گفت: در ماه های اخیر تخریب افراد مختلف در برخی رسانه ها آغاز شده که در این باره با توجه به قانون انتخابات و جرائم انتخاباتی با متخلفان برخورد خواهد شد.
حسنی بیان کرد: می طلبد رسانه های کهگیلویه و بویراحمد در حوزه انتخابات نقد های منصفانه و عادلانه داشته باشند و در صورت انجام یک نقد منصفانه پاسخ آن فرد را نیز برای آن نقد ها در رسانه خود بیاورند.
معاون فرهنگی رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: برخی رسانه های این استان با شیطنت به اختلافات قومی و قبیله ای دامن می زنند که باید در نظر داشته باشند حرکات و فعالیت های آن ها بر کسی پوشیده نیست و با آن ها برخورد خواهد شد.
وی تاکید کرد: برخی مدیران دستگاه های اجرایی کهگیلویه و بویراحمد در نشست های انتخاباتی شرکت می کنند و جهت دهی اقدامات دولتی به سمت یک کاندید خاص نمود می یابد که این مهم از مصادیق مجرمانه است و با این مدیران به جد برخورد خواهد شد.
در ادامه معاون مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این نشست ضمن گلایه از عدم حضور برخی اصحاب رسانه گفت : هر چند معدود خبرنگاران با سابقه ای در این استان فعالیت هایی داشته اند اما سیستم خبرنگاری در استان ما نو پا است و کار کلاسیک خبرنگاری در کهگیلویه و بویراحمد کمتر از نیم قرن است.
رضا خردمند افزود : کار رسانه به شکل فعال و گسترده در استان به هفت تا هشت سال بر می گردد.
وی ادامه داد : رسانه باید اخلاق حرفه ای را حفظ کند اما این به معنی بستن چشم تیزبین خبرنگاران بر واقعیات و یا تخلفات و مشکلات نیست.
خردمند گفت : می بینیم اکثر خبرنگاران ما در دورافتاده ترین مناطق استان قلم می زنند و اگر گاهی نادانسته قلمی بر خلاف قانون زده می شود به معنای زیر سوال رفتن اقدامات و خبرهای خوب رسانه ها نیست.
معاون مطبوعاتی اداره کل ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد ، اظهار داشت : وضعیت سیاسی و امنیتی اطراف ایران ایجاب می کند که رسانه ها در قلم زدن از ایجاد تنش ها جلوگیری کنند.
خردمند در پایان اظهار داشت : یکی از مصوبات اخیر نشست جرائم انتخاباتی مربوط به لزوم برگزاری جلسه هم اندیشی با مطبوعات بوده است که این نشست به همین منظور برگزار شده است.
برپایه گزارش صدای جنوب،لزوم برخورد با خبرنگاران حاشیه ساز و مشخص کردن نحوه و چگونگی نقد و مرز ازادی اصحاب رسانه و بیان مسایل مهم بویژه در عرصه انتخابات ،تعامل دستگاه های امنیتی با خبرنگاران و استمرار چنین نشست هایی از جمله مواردی بود که خبرنگاران با مقامات حاضر در نشست ایراد نمودند.