جلال محمدی دم طسوج مسئول بسیج کشاورزی ناحیه مقاومت شهرستان چرام اظهار نمود که هدف اصلی از تشکیل این کارگاه ارتقاء سطح علمی کارشناسان و کشاورزان پیشرو برای افزایش عملکرد جو در واحد سطح می باشد.
به گزارش پایگاه خبری صدای جنوب؛جلال محمدی دم طسوج مسئول بسیج کشاورزی ناحیه مقاومت شهرستان چرام اظهار نمود که هدف اصلی از تشکیل این کارگاه ارتقاء سطح علمی کارشناسان و کشاورزان پیشرو برای افزایش عملکرد جو در واحد سطح می باشد.
وی بیان کرد:تامین غذا به اتفاق واردات همواره وابستگی را افزایش داده و کشورهایی که خواسته اند بازار داخلی خود را به اتکای واردات تنظیم کنند نه تنها توفیقی در این زمینه به دست نیاورده اند بلکه در بلند مدت ساختار تولید داخل خود را نیز از بین برده اند.
محمدی گفت:نگاهی به عرصه تولید مواد غذایی در کشور نشان می دهد که بهره وری در نهاده های کشاورزی پایین است. به این دلیل که متوسط عملکرد محصول نه تنها نسبت به کشورهای پیشرفته بلکه نسبت به کشاورزان نمونه داخلی اختلاف چشم گیری وجود دارد.
وی اظهار نمود در سال گذشته عملکرد جو در منطقه طسوج را از یک تن و هشتصد کیلوگرم به چهار تن و هفتصد و پنجاه کیلوگرم افزایش داده است.
این کارگاه با حضور مربیان طرح بسیج همگام با کشاورز و همچنین کشاورزان پیشرو برگزار شد.این کارگاه زیر نظر استاد برجسته تحقیقات کشاورزی گچساران جناب آقای دکتر واعظی برگزار شد و محتوای آموزشی این دوره شامل انتخاب رقم مناسب، انتخاب تاریخ کاشت،تراکم بوته در واحد سطح،مدیریت تغذیه ،کشاورزی حفاظتی و مدیریت برداشت بود. همچنین آقای محمدی دم طسوج از کاشت یک رقم جو جدید به نام فردان در شهرستان چرام خبر داد.
جلال محمدی از مدیر محترم جهاد کشاورزی مهندس صفرپور ، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان چرام سرهنگ پوربهشت به خاطر تلاش و همکاری مستمر و همچنین از دکتر واعظی به خاطر پذیرش دعوت ، کمال تقدیر و تشکر را دارد.
جلال محمدی دم طسوج مسئول بسیج کشاورزی ناحیه مقاومت شهرستان چرام اظهار نمود که هدف اصلی از تشکیل این کارگاه ارتقاء سطح علمی کارشناسان و کشاورزان پیشرو برای افزایش عملکرد جو در واحد سطح می باشد.
وی بیان نمود تامین غذا به اتفاق واردات همواره وابستگی را افزایش داده و کشورهایی که خواسته اند بازار داخلی خود را به اتکای واردات تنظیم کنند نه تنها توفیقی در این زمینه به دست نیاورده اند بلکه در بلند مدت ساختار تولید داخل خود را نیز از بین برده اند.
نگاهی به عرصه تولید مواد غذایی در کشور نشان می دهد که بهره وری در نهاده های کشاورزی پایین است. به این دلیل که متوسط عملکرد محصول نه تنها نسبت به کشورهای پیشرفته بلکه نسبت به کشاورزان نمونه داخلی اختلاف چشم گیری وجود دارد.
وی اظهار نمود در سال گذشته عملکرد جو در منطقه طسوج را از یک تن و هشتصد کیلوگرم به چهار تن و هفتصد و پنجاه کیلوگرم افزایش داده است.
این کارگاه با حضور مربیان طرح بسیج همگام با کشاورز و همچنین کشاورزان پیشرو برگزار شد.این کارگاه زیر نظر استاد برجسته تحقیقات کشاورزی گچساران جناب آقای دکتر واعظی برگزار شد و محتوای آموزشی این دوره شامل انتخاب رقم مناسب، انتخاب تاریخ کاشت،تراکم بوته در واحد سطح،مدیریت تغذیه ،کشاورزی حفاظتی و مدیریت برداشت بود. همچنین محمدی دم طسوج از کاشت یک رقم جو جدید به نام فردان در شهرستان چرام خبر داد.