رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه میزان تسهیلات اعطایی به کشاورزان خسارت دیده را ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال اعلام کرد.
صدای جنوب:
علیرضا نیکوییزاده اظهار داشت: در پی بارندگیهای سیلآسا در دیشموک ۱۹۵ پرونده خسارت سیل تشکیل و جهت دریافت تسهیلات کمبهره به بانک معرفی شدند.
رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه میزان تسهیلات اعطایی به کشاورزان خسارت دیده را ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال اعلام کرد.
نیکوییزاده از راهاندازی۳۰ متقاضی راهاندازی گلخانه و ۱۲ مورد خرید تراکتور به دیگر پروندههای معرفی به بانک نام برد.
این مسؤول تصریح کرد: تاکنون هشت هزار و ۵۰۰ کیسه کود شیمیایی در بخش دیشموک توزیع شده است.
نیکوییزاده گفت: مطالعات طرح رودسمه سال گذشته به اتمام رسید و حداقل اعتبار مورد نیاز برای تکمیل طرح حداقل ۱۵۰ میلیارد ریال برآورد شد.
وی اعتبار اختصاص یافته به رودسمه را در حد بسیار ناچیز دانست و افزود: با این حال هنوز هیچ مبلغی از این اعتبار تخصیص نیافته است.
نیکوییزاده گفت: بهرهبرداری از طرح پمپاژ آب رودسمه ضمن آبیاری یکهزار هکتار از زمینهای کشاورزی زمینه اشتغال ۲ هزار نفر را فراهم میکند.
این مسؤول همچنین همکاری مردم در رفع معارضات را از دیگر ضروریات برای شروع طرح عنوان کرد و گفت: قول میدهم اگر تملک اراضی مشخص شود قول میدهم اعتبار ملی برای تسریع در اجرای عملیات تأمین کنم.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه با اشاره آغاز فصل کشت پاییزه گندم از اواسط آبان ماه گفت: در این شهرستان ۴۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی قابل کشت وجود دارد که از این مقدار ۳۱ هزار هکتار گندم و ۱۳ هزار و ۵۰۰ هکتار نیز جو کشت میشود.
نیکویی زاده افزود: در این شهرستان ارقام کوهدشت، دهدشت، کریم و آفتاب به صورت دیم و ارقام چمران و مهرگان نیز در اراضی آبی کشت میشوند.
وی همچنین به کشت مکانیزه گندم در شهرستان اشاره کرد و اضافه کرد: در این شهرستان ۵۰ درصد از اراضی کشاورزی به صورت مکانیزه کشت میشوند.
نیکویی زاده ادامه داد: کار کشت پاییزه گندم در شهرستان توسط ۴۰۰ دستگاه تراکتور انجام میشود که از این تعداد ۲۸ دستگاه عمیق کار و ۴ دستگاه ردیف کار آبی است.