ارمان گفت:انواع خوراکی های بسته بندی شده باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی –علامت استاندارد وتاریخ تولید وانقضای معتبر ودارای پوشش سالم وتمیز باشد
به گزارش صدای جنوب وبه نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش وپرورش استان؛بشیرآرمان گفت:لقمه مواد غذایی در قالب نان وپنیر وگردو وهمچنین نان با پنیر وسبزی ونان با خیار وگوجه برای دانش آموزان مناسب است.
وی گفت:خوارکیها مجاز شامل شیر-شیرکاکائو دربسته استریل-آب میوه-دوغ های پاستوریزه بدون گاز-انواع بیسکویت-کیک وکلوچه ساده وبدون کرم-انواع خشکبار ومغزهای شامل پسته-گردو-نخودچی-کشمش-انجیر-بادام-فندق-توت-خشک خرما ومیوه های شسته شده می باشد.
رئیس اداره سلامت وتندرستی آموزش وپرورش استان افزود:خوراکیهای غیر مجاز شامل انواع پفک وچیپس-آلوچه وانواع لواشک-انواع بستنی یخی ویخمک-انواع نوشابه های گاز دار و دلستر-انواع آب نباتهایی که به سطح جونده دندانها می چسپد-خوارکیهای که احتمال فساد وآلودگی آنها زیاد است(نظیر سالاد-سالاد الویه)-بیسکویت وکیک های کرمدار-انواع ساندویچ های سرد وگرم مانند همبرگر-سوسیس –کالباس –سوسیس بندری وفلافل و…-پیراشکی وسمبوسه می باشد.
ارمان گفت:انواع خوراکی های بسته بندی شده باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی –علامت استاندارد وتاریخ تولید وانقضای معتبر ودارای پوشش سالم وتمیز باشد.