این جلسه با حضور استاندار ، معاون هماهنگی امور عمرانی ، فرماندار شهرستان لنده ، مدیر کل راه و شهرسازی، نماینده بنیاد علوی برگزار شد .
صدای جنوب
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به انتخاب لنده به عنوان پایلوت اقتصادی از سوی بنیاد مستضعفان گفت: اجرای طرح پایلوت محرومیت زدایی در این شهرستان نیازمند همکاری و تلاش جهادی همه مسئولان است.
حسین کلانتری اظهار داشت: باید از ظرفیت نیروهای نخبه انسانی در سطح استانی و ملی برای پیشبرد اهداف بنیاد مستضعفان در راستای محرومیتزدایی به نحو احسن استفاده شود.
کلانتری بر همکاری همه نهادها در اجرای برنامههای بنیاد مستضعفان تاکید کرد و گفت: دستگاهها و سازمانها باید تمام تلاش خود را برای بهره گیری از ظرفیت بنیاد علوی بکار گیرند و شهرستان لنده را از این وضعیت نجات دهند .
استاندار به ظرفیتهای شهرستان لنده بخصوص در زمینه معدن فسفات،گچ،آهک و….کشاورزی،گیاهان داروئی و..اشاره نمود و گفت : با توجه به شروع عملیات جاده ملی لنده-تشان ایجاد انگیزه و بستر کار بیش از قبل فراهم هست .
در ادامه فرماندار شهرستان لنده گزارشی از فعالیت های انجام گرفته در خصوص پروژه های اقتصادی و عمرانی توسط بنیاد علوی ، همچنین بیان مشکلات شهرستان را به استاندار محترم بیان کرد .
موسوی از استاندار برای برگزاری جلسات مداوم و منظم با حضور مدیران کل جهت پیگیری اقدامات و بررسی موانع شهرستان درخواست کرد .
وی گفت : با پیگیری های انجام شده ۱۰ میلیارد تومان از طریق بنیاد علوی به پروژه اتصال لنده به محور پاتاوه- دهدشت اختصاص یافته که بزودی ۵ کیلومتر از این مسیر توسط شرکت اسکان اجرائی می شود .
موسوی ضمن تشکر از اقدامات انجام گرفته توسط بنیاد محترم علوی،انتظارات مردم را در زمینه اشتغال و توسعه را فراتر از این اقدامات دانست و اشاره کرد با رویکرد جدید بنیاد و تیم مدیریتی جدید و حضور مهندس منصوری و مهندس جعفری امیدواریم مطالبه بحق مردم سریعتر محقق شود .
جعفری نماینده بنیاد مستضعفان در این جلسه گفت : انتظار داریم دستگاههای دولتی در کنار هم و با همکاری هم کمک به تولید و اشتغال در شهرستان لنده را در اولویت خود قرار دهند و انتظار میرود مدیران کل استان نگاه ویژه به طرح آبادانی و پیشرفت لنده داشته باشند و در راستای توسعه این منطقه محروم، اختیارات بیشتری به دستگاه های اجرایی خود در سطح شهرستان واگذار کنند.
فیلی معاون عمرانی استاندار گفت : با توجه به اینکه شهرستان لنده بعد از قلعه گنج دومین شهرستان بعنوان پایلوت اقتصادی می باشد اقدمات خوبی در این شهرستان شروع و روند خدمات رسانی به نحو مطلوبی به پیش میرود .
فیلی تصریح کرد : انشالله با همراهی دستگاه های اجرایی به کمک و حمایت بنیاد شاهد توسعه همجانبه این شهرستان در آینده ی نزدیک خواهیم بود.
در ادامه جلسه مدیر کل راه و شهرسازی قول مساعد و همکاری همه جانبه را برای پل موگر ، مسیر الگن – لنده داد .
نیک اقبالی گفت : پل های نیمه تمام هر چه سریعتر تعیین و تکلیف و اجرائی میشوند .
و در پایان مقرر شد هر ۴۵ روز جلسات محرومیت زدائی شهرستان به ریاست معاون محترم عمرانی و هر سه ماه یکبار به ریاست استاندار تشکیل گردد .