فرماندار شهرستان لنده گفت: آسیب ها در شهرها و روستاها متفاوت است و فضای مجازی باعث افزایش بد اخلاقی ها و گاها نیز همراه با برخی مسائل و تهمت ها همراه می شود.
صدای جنوب
سید خدادوست موسوی در کارگروه آسیب های اجتماعی گفت: آسیب های اجتماعی ریشه در علل مختلفی دارد که مهمترین این مشکلات بحث بیکاری، معیشت، اعتیاد و سایر مسائل که این آسیب ها نیز باید نگاه بومی گری همراه باشد.
وی افزود:آسیب ها در شهرها و روستاها متفاوت است و فضای مجازی باعث افزایش بد اخلاقی ها و گاها نیز همراه با برخی مسائل و تهمت ها همراه می شود.
فرماندار شهرستان لنده گفت:نگاه کارشناسی به مسائل در حوزه آسیب ها باید در مرحله پیشگیری رفع شود و به درمان و نکشد و در اسرع وقت این چالش بررسی شود.
وی تاکیدکرد:این آسیب ها باعث کاهش نشاط اجتماعی می شود که امروزه متاسفانه شادی و نشاط در جامعه بسیار کم است.
موسوی گفت:شناسایی آسیب های شهرستان و ایجاد یک کارگروه های تخصصی صورت گیرد که روند بررسی و احصا آن صورت پذیرد.
وی تاکیدکرد:نشاط اجتماعی ما باید در حوزه شهرستانی باشد و امکان سنجی نیز صورت گیرد.
فرماندار شهرستان لنده گفت: باید از ظرفیت سازمان های فرهنگی برای نشاط مردم با حفظ پروتکل های بهداشتی مراسمات لازم را برگزار کنیم.
وی تاکیدکرد:بستر لازم در فصل تابستان برای افزایش سطح آسیب ها چندین برابر است که باید صورت گیرد.
موسوی گفت:تشکل ها و سمن ها یک ظرفیت عظیم در حوزه های مختلف است که همه باید برای تحقق آن مشارکت کنند که مردم و جوانان و تشکل ها در برخی موارد از ما جلوتر بودند.
وی تاکیدکرد:بحث مهارت های ارتباطی در منزل، جامعه باعث افزایش ناهنجاری های اجتماعی می شود که این مهم نیز باعث افزایش سطح نارضایتی های عمومی می شود.
فرماندار شهرستان لنده گفت: فضای مجازی در حوزه آسیب های اجتماعی یک معظل است که در کنار حسنات خوبش چالش ها و آسیب های زیادی نیز به همراه دارد.
وی افزود:دستگاه قضایی نسبت به برخورد با افراد ناهنجار در فضای مجازی برخورد های لازم را داشته باشند.