مراسم عبادی سیاسی نماز جمعه در دهدشت برگزار شد.
صدای جنوب:
حجتالاسلام علی وحدانیفر امروز در خطبههای نماز جمعه دهدشت به تبیین بخشی از پاسخ رهبر انقلاب به نامه رهبر حماس پرداخت و اظهار داشت: در شرایط کنونی حمایت ایران از سرزمین فلسطین از بحر تا نهر را مشخص میکند.
امام جمعه دهدشت از اسماعیل هنیه به شخصیت محبوب و دارای جایگاه در فلسطین نام برد و گفت: قدس و فلسطین همچنان مسئله اول جهان اسلام است.
وی اضافه کرد: حماقت ذاتی صهیونیست و آمریکا باعث ایجاد جبهه جدید شده اما نقشه آنها نقش بر آب خواهد شد. ایران اسلامی با آگاهی از شرایط کنونی فلسطین و نقطه ضعف دشمن میداند تحرکات عجولانه ترامپ و نتانیاهو به جایی نخواهد رسید.
وی با بیان اینکه آزادی فلسطین آرمان ماست تاکید کرد: تا تحقق این آرمان وظیفه انسانی، انقلابی و شرعی و دینی خود را انجام میدهیم.
وحدانیفر با اشاره به مسئله تحول مد نظر رهبر انقلاب گفت: سال۹۹ با ویروس کرونا شروع شد اما این بیماری فرصتهایی ایجاد کرد، مشارکت مردم و همدلی در جامعه دینی زیباترین تصاویر اخلاقی را به جهان نمایش داد.
وی اضافه کرد: این یک فرصت است از همین روحیه حهادی باید استفاده شود.
خطیب نماز جمعه دهدشت تصریح کرد: مجلس یازدهم با ترکیب جوان و انقلابی، عملکرد خوب قوه قضائیه در مبارزه با فساد و تلاش دولت برای زدودن تحریمها اینها فرصت است.
حجت الاسلام و المسلمین علی وحدانی فر امام جمعه دهدشت
وحدانیفر گفت: تابآوری مردم در سختیها مهمترین مسئله است باید از این فرصت برای برنامهریزی مدون بلندمدت استفاده شود.
وی خطای راهبردی آل سعود در اهانت به آیت الله سیستانی را یادآور شد و افزود: اینها شمشیر را برای مرجعیت از رو بستهاند، فکر میکنند با این کارها بین شیعه و سنی اختلاف میافتد غافل از اینکه با این اقدام سخیفانه روز به روز جامعه دینی اسلام را نسبت به خود متنفر خواهند مرد.
وحدانی فر تصریح کرد: از علما، مراجع و ائمه جماعات توقع میرود این حرکت بیتدبیرانه را محکوم کنند بدانند آیت الله سیستانی بر قلوب ما حکومت میکند.
امام جمعه دهدشت در بخش دیگری از سخنانش وضعیت مدیریت شهری را متذکر شد و گفت: در خصوص عملکرد شورا و شهرداری فعلاً از بیان عرایض صرفنظر میکنم در فرصتی دیگر به آن خواهم پرداخت اما از شهروندان توقع دارم در نظافت شهر کمک کنند فرهنگ شهر ما خانه ما نهادینه شود.
وی همچنین از مدیرکل بهزیستی استان خواست مشکل مسکن ناشنوایان دهدشت را مورد رسیدگی قرار دهد.
وحدانیفر آتشسوزیهای مکرر در خائیز را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه انسان نمیتواند خود را قانع کند این حوادث سهوی است، افزود: از مسوولان امنیتی استان انتظار دارم ورود کنند نسبت به این مسئله جدی باشند.
وی با بیان اینکه پاسخگویی برای مسوول نظام اسلامی تکلیف و واحب است ضمن قدردانی از پاسخگویی مدیرعامل آبفا به مطالبات مردم تصریح کرد: توقع داریم مشکل تصفیهخانه دهدشت برطرف شود.
فیضالله پاسره نیز در جمع نمازگزاران جمعه دهدشت اظهار داشت: تامین، انتقال، توزیع عادلانه آب و جمعآوری، انتقال و تصفیه فاضلاب به عنوان رسالتهای آبفا تعریف شده است.
مدیرعامل آبفای کهگیلویه و بویراحمد گفت: در ادامه فعالیتهای جهاد سازندگی در روستاها و شهرداری بعد از انقلاب خدمات ارزندهای از سوی شرکتهای آب و فاضلاب ارائه شده است.
پاسره با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ جمعیت روستایی چهارمین استان کشور است، افزود: پراکندگی جغرافیایی خدماترسانی را مشکل کرده است.
وی با اشاره به وجود ۳۶۵ روستای دارای سکنه در کهگیلویه تصریح کرد: به برکت نظام اسلامی ۲۹۶ روستا از سیستم آبرسانی برخوردار هستند.
این مسؤول اضافه کرد: جمعیت زیر پوشش خدمات تأسیسات آبرسانی در این شهرستان ۹۴ درصد است.
پاسره با اشاره به شاخص کشوری به لحاظ جمعیت برخوردار از آب سالم، گفت:این شاخص در کهگیلویه با ۷۶/۷۵ درصد از متوسط استانی و کشوری بالاتر است.
وی بیان داشت: آب شهر دهدشت از فاصله ۲۳ کیلومتری توسط دو ایستگاه بین راهی منتقل میشود و ۲۳۰ کیلومتر شبکه آبرسانی اجرا شده است.
پاسره با بیان اینکه آب شرب دهدشت کیفیت مطلوب دارد، اضافه کرد: اما فرسودگی شبکه مشکلاتی را ایجاد کرده است.
وی گفت: سال گذشته هفت و نیم کیلومتر از شبکه توزیع آب دهدشت نوسازی شد.
پاسره افزود: آب شرب سوق از مخزن دهدشت تأمین میشود اما به خاطر فاصله اجرای شبکه دچار رسوب و انسداد شده است.قول میدهیم با پیگیری از وزارت نیرو تصفیهخانه برای حذف عامل ایجاد رسوب احداث شود.
این مسؤول به مشکل آب دیگر بخشها اشاره کرد و گفت: در دیشموک و چاروسا بر خلاف دهدشت مشکل زیرساختی وجود ندارد؛ تاسیسات شبکه دارند اما آب پایدار نیست.
پاسره تصریح کرد: مشکل آب دیشموک با حفر چاه جدید به حجم ۲۰ لیتر در ثانیه تا چند سال آینده برطرف خواهد شد. در بلند مدت نیز آب پایدار قرار است از گندمکار تأمین شود.
این مسؤول با قدردانی از پیگیری علمی و تخصصی مشکلات حوزه آب و فاضلاب توسط امام جمعه دهدشت، افزود: تصفیهخانه دهدشت از روش طبیعی به مصنوعی ارتقا خواهد یافت.
پاسره با بیان اینکه مصرف آب تولید فاضلاب در پی دارد، افزود: ۸۰ درصد آب مصرفی به فاضلاب تبدیل میشود و ۹۹/۹ درصد از فاضلاب آب قابل استفاده است تنها یک دهم درصد ناخالصی دارد.
وی به روشهای تصفیه آب اشاره و تصریح کرد: یک روش احداث چاه جذبی در منازل و فیلتر آن و روش دیگر جمعآوری و انتقال به تصفیهخانه است. دنبال ارتقای تصفیهخانه فاضلاب دهدشت از طبیعی به مصنوعی هستیم.