: ۵۴ کارگاه صنایع دستی در حال کار بوده و ۳۵ هزار هنرمند مطرح در حوزه صنایع دستی وجود دارد که از این تعداد ۱۵ هزار نفر به صورت فعال در حال کار هستند.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صدای جنوب مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در خصوص ظرفیت های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی در کهگیلویه و بویراحمد گفت: در حوزه گردشگری ظرفیت مهمی با ۳۱ طرح را داریم.
وی با اشاره به حوزه میراث فرهنگی و پروژه های در دست اقدام، گفت: بلاد شاپور و پل تاریخی پاتاوه، بریم باشت، قلعه عزیزی ساماندهی و مرمت خواهد شد.
مجید صفایی با بیان اینکه ظرفیت های صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد قابل مقایسه با هیچ نقطه ای از استان های جنوبی کشور نیست، گفت: در شهرستان دنا بخش سادات محمودی و در حوزه گچساران نیز باباکلان، بیدزرد پایلوت گردشگری این شهرستان هستند.
صفایی در خصوص گلیم دیشموک گفت: گلیم دیشموک ثبت ملی شده و در بحث نمایشگاه های بین المللی استفاده خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه نمایشگاه دائمی صنایع دستی در هفته گردشگری راه اندازی می شود، تاکید کرد: در نمایشگاه صنایع دستی از هنرمندان مطرح استان حمایت می شود.
مدیر کل میراث فرهنگی با اشاره به سال جهش تولید گفت: به کلیه شهرستان های استان اعلام شده که هر شهرستان ۲ الی ۳ کارگاه صنایع دستی راه اندازی کنند تا هنرمندان در این حوزه ساماندهی شوند.
وی در خصوص تعداد کارگاه صنایع دستی در استان، بیان کرد: ۵۴ کارگاه صنایع دستی در حال کار بوده و ۳۵ هزار هنرمند مطرح در حوزه صنایع دستی وجود دارد که از این تعداد ۱۵ هزار نفر به صورت فعال در حال کار هستند.
صفایی در خصوص مشکلات ویروس کرونا و تاثیر بر عملکرد هنرمندان در بخش صنایع دستی، گفت: در تلاشیم بازارچه های صنایع دستی در استان راه اندازی شود تا این هنرمندان بتوانند به آسانی تولیدات خود را به عرضه و فروش برسانند تا بازار آنها راکد نباشد همچنین درصدد هستیم با راه اندازی کارگروه های اشتغال بحت حمایت از آنها در خصوص پرداخت تسهیلات کارگاهی و انفرادی دنبال شود.