پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 29 مهر 1399 ساعت 16:07:: شناسه خبر: 86856

نقش مردم در گرانفروشی‌ها از بی‌انصافی کاسبان کمتر نیست

به نظر می‌رسد نقش مردم در گرانفروشی‌ها از بی‌انصافی کاسبان که از هر بهانه‌ای برای محدود کردن سفره مردم نهایت استفاده را می‌برند کمتر نیست.برخی از مردم با بی‌تفاوتی نسبت به جیب اقشار کم درآمد گرانفروشی‌ها را به راحتی می‌پذیرند و دست سودجویان را برای تخلفات صنفی باز می‌گذارند.

صدای جنوب :

قیمت انواع میوه و تره‌بار این روزها در بازار به گونه‌ای است که گرانی تنها مشمول میوه‌های نوبرانه نمی‌شود و مشخص نیست افزایش سرسام‌آور اقلام کالا در بازار ناشی از چه عواملی است که قیمت‌ها هر لحظه سیر صعودی به خود گرفته و کنترل شدنی نیست.

علاوه بر اینکه تقریبا همه کالای اساسی و اقلام ضروری در ویترین گرانی قرار گرفته است اما رشد یکباره نرخ برخی اقلام میوه و تره‌بار افسارگسیختگی قیمت‌ها را بیش از پیش نمایان کرده است.

یکی از کالاهایی که در روزهای اخیر رشد قیمت به خود گرفت گوجه‌فرنگی است که امروز در بازار روز دهدشت تا هر کیلو ۱۰ هزار تومان شتاب گرفت.

این در حالی است که در غرفه‌های به هم چسبیده بازار قیمت‌ها متفاوت است. در اولین غرفه ورودی بازار گوجه با قیمت ۱۰ هزار تومان و در غرفه‌های داخل پنج، هشت و ۹ هزار تومان عرضه می‌شود.

یک شهروند دهدشتی در حالی از گوجه‌های پنج هزار تومانی تفکیک می‌کرد به فارس گفت: همه جا قیمت گرفتم خیلی گران بود توان خرید نداشتم این نمونه ارزان است اما کیفیت ندارد.

خانمی که گوجه ۱۰ هزار تومانی را در سبد خرید امروز خود انتخاب می‌کرد گفت: عجله دارم مجبور هستم از همین ورودی خرید کنم هر چند می دانم نسبت به چند مغازه جلوتر خیلی گرانتر است.

 

مرد میانسالی که از گرانفروشی همه اقلام گلایه داشت تصریح کرد: مشکل از ما مردم است وقتی جنسی گران می‌شود نه تنها از خرید امتناع نمی‌کنیم بلکه از ترس گرانتر شدن صف هم می‌کشیم.

شهروند دیگری در تأیید حرف او ادامه داد: چند روز همه متحد شوند خرید نکنند گوجه روی دست کسبه می‌ماند قیمت ارزان هم نشود حداقل گرانتر نمی‌شود.

اگرچه دلیل و چرایی گرانی گوجه‌فرنگی و شیب تند رو به افزایش آن به چند عامل از جمله افزایش قیمت خرید و هزینه حمل ربط داده می‌شود اما مسؤولان و متولیان نظارت بر بازار برای چندگانگی نرخ در مغازه‌های نزدیک به هم چه توجیهی دارند؟

این موضوع با انتقادهای تند امام جمعه همراه بود؛ حجت‌الاسلام وحدانی‌فر در دیدار متولیان نظارت بر بازار گفته بود که طی بازدید میدانی از بازار متوجه چندگانگی قیمت‌ها شدم و معلوم است فروشندگان هر طور میل دارند نرخ تعیین می‌کنند.

وی با بیان اینکه اگر نظارت‌ها مستمر، دقیق و قاطعانه باشد شاهد چنین التهاب‌آفرینی در بازار نخواهیم بود، افزود: نتیجه بازرسی‌ها ملموس نیست گاهی ارقام و آماری ارائه می‌شود اما با آن چیزی که در بازار می‌بینیم همخوانی ندارد.

به نظر می‌رسد نقش مردم در گرانفروشی‌ها از بی‌انصافی کاسبان که از هر بهانه‌ای برای محدود کردن سفره مردم نهایت استفاده را می‌برند کمتر نیست.برخی از مردم با بی‌تفاوتی نسبت به جیب اقشار کم درآمد گرانفروشی‌ها را به راحتی می‌پذیرند و دست سودجویان را برای تخلفات صنفی باز می‌گذارند.فارس

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت