مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: ضعف زیرساختهای درمانی در بیشتر مناطق استان محسوس است و این مشکلات در شهرستانهای کهگیلویه، چرام، لنده و بهمئی باید هرچه سریعتر برطرف شود
به گزارش خبرنگار صدای جنوب از یاسوج ، اصغر بهور صبح امروز در نشست با اصحاب رسانه ضمن تبریک دهه فجر اظهار داشت: رسانهها فرماندهان و مدافعان در جنگ نرم هستند و اگر حضور اصحاب رسانه در موضوع جنگ نرم و روشنگری و تنویر افکار در اهداف شوم دشمن نبود، کار خاصی در این مورد صورت نمی گرفت.
بهور در ادامه افزود: باید مباحث، اهداف، انقلاب و جنگ هشت ساله تحمیلی برای جوانان تشریح شود، تا این نسل با محتوای غنی انقلاب آشنا شوند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به اینکه تأمین اجتماعی در دو حوزه درمان و بیمه به خدماتدهی میپردازد، گفت: از نظر بیمه تأمین اجتماعی بزرگترین پوشش دهنده بیمه در کشور است و در حوزه درمان نیز دومین تولید کننده درمان در کشور هستیم.
اصغر بهور خاطر نشان کرد: در حوزه بیمه ۵۰ درصد از جمعیت کشور قریب به ۴۰ میلیون نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی است.
وی افزود: تأمین اجتماعی در کشور قریب به ۳۰۰ بیمارستان تملیکی و حدود سه هزار مراکز طرف قرارداد دارد.
بهور در ادامه گفت: بیمارستان شهدای گمنام در شهر «یاسوج» تنها بیمارستان تملیکی در استان است و در دو شهر یاسوج و «گچساران» پلیکلینیک تخصصی و در شهر «دهدشت» کلینیک تملیکی تأمین اجتماعی وجود دارد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه قبلاً برخی بیماران برای انجام اعمال جراحی نظیر مفصل و لَگن با مراجعه به سایر استانها مبالغی بالغ بر ۴۰ میلیون تومان هزینه میکردند، اما هماکنون این اعمال جراحی در استان به صورت رایگان انجام میشود.
اصغر بهور با اشاره به اینکه هماکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد ۳۵۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند، گفت: در برخی مناطق نظیر شهرستانهای کهگیلویه، چرام، لنده و بهمئی کمبود زیرساختهای درمانی داریم.
وی خاطرنشان کرد: به ازای هر هزار نفر جمعیت یک تخت معمولی و به ازای هر ده هزار نفر یک تخت ویژه بیمارستانی باید وجود داشته باشد، که ما هماکنون در استان با کمبود ۱۰۰ تخت بیمارستانی مواجه هستیم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد، در ادامه با اشاره به ضرورت توسعه زیرساختهای درمانی در استان گفت: مطابق ضوابط برای راهاندازی بیمارستان ۳۲ تختخوابی در هر منطقه باید ۷۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی باشند، که در شهرستانهای کهگیلویه، چرام، لنده و بهمئی قریب به ۶۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند و در حال رایزنی هستیم که این بیمارستان با همکاری ویژه در این منطقه
احداث شود
وی افزود: از سال ۱۳۷۵ تاکنون در شهر دهدشت یک درمانگاه تأمین اجتماعی در حال ارائه خدمات به بیمه شدگان است، و در تلاش هستیم این درمانگاه به پلی کلینیک ارتقا پیدا کند.
اصغر بهور همچنین از توسعه بیمارستان شهدای گمنام شهر یاسوج خبر داد و گفت: فاز دوم بیمارستان شهدای گمنام شهر یاسوج با اعتباری بالغ بر نوزده میلیارد تومان اجرا میشود.
وی افزود: بیماریهای سنگین و صعب العلاج مثل سرطان باعث فشار زیاد به خانوادهها میشود، و باید تلاش شود تا در هزینه درمان این نوع بیماریها به خانوادههای درگیر کمک شود.
بهور در ادامه خاطرنشان کرد: هزینه تامین داروی بیماران خاص به صورت ۱۰۰ درصد و شیمی درمانی تا نود درصد تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند و درمان آنها نیز به صورت رایگان انجام میشود.
وی بیان کرد: از اول اسفند ماه دفترچههای تأمین اجتماعی حذف و نسخه های الکترونیکی جایگزین خواهدشد.
بهور خاطرنشان کرد هزینه درمان بیمهشدگان در شهرهای فاقد بیمارستان تأمین اجتماعی رایگان میشود*
وی ادامه داد یکی از تصمیمهای قطعی ما در حوزه درمان این است که در هر شهرستانی که بیمارستان نداریم، درمان بیماران در بیمارستانهای دولتی رایگان باشد و در شهرهایی که بیمارستان داریم، برای افراد بالای ۶۵ سال در بیمارستانهای دولتی رایگان خواهد بود.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود پروتزها و لوازم جراحی در بیمارستانهای دولتی با هر کیفیت و قیمتی که مصرف شود، به طور کامل پرداخت میشود. درباره درمانگاهها نیز کار مشابهی در حال انجام است، اما هنوز قطعی نشده است.
وی همچنین برای بیماران مزمن و صعب العلاج با تشکیل پرونده در تامین اجتماعی هزینه داروها کامل پرداخت میشود.