معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ادارات به تعداد نیروهای ایثارگر شرکتی و قراردادی خود چارت سازمانی پیشبینی کنند.
به گزارش صدای جنوب نشست شورای هماهنگی امور ایثارگران با دستور کار تبدیل وضعیت ایثارگران شرکتی و قراردادی شاغل در دستگاههای اجرایی، کمک هزینه ازدواج فرزندان شاهد و ایثارگر و تدوین دانشنامه دفاع مقدس برگزار شد.
آذر صفایی در این جلسه گفت: ادارات به تعداد نیروهای ایثارگر شرکتی و قراردادی خود چارت سازمانی پیشبینی کنند و بعد از ابلاغ قانون، تبدیل وضعیت ایثارگران نهایی شود.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: اداراتی که در این خصوص کوتاهی کنند با آنها برخورد میشود.
وی در خصوص دستور کار دوم این نشست مبنی بر پرداخت کمک هزینه ازدواج به فرزندان شهدا و ایثارگر ادامه داد: نباید هیچ اجحافی در این زمینه به فرزندان شهدا و ایثارگر استان انجام شود.
صفایی با اشاره به تدوین دانشنامه استانی دفاع مقدس گفت: مشاوران امور ایثارگران ادارات به عنوان نمایندگان، پیگیر تدوین دانشنامه باشند و با اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس همکاری کنند چرا که ادارات تکلیف دارند خاطرات رزمندگان دوران دفاع مقدس را ثبت، ضبط و مستندسازی کنند.
وی پیرامون مشکلات گلزار شهدای شهر چیتاب و اقدامات انجام شده گفت: خدمات و تلاشهای صورت گرفته در حوزه شهدا و ایثارگران باید از سوی مدیران اجرایی و رسانهها به خوبی بیان و شفافسازی شود تا افکار عمومی در جریان خدمات نظام قرار گیرند.
مشاور امور ایثارگران استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم با اشاره به مشکلات گلزار شهدای چیتاب و دهدشت گفت: ۷۷ گلزار شهید ساماندهی نشده که ۶ مورد آن در گلزار شهدای یاسوج و ۷۱ مورد در دیگر نقاط استان است.
محمود داربام همچنین از ساماندهی ۹۲ درصد گلزارهای شهدا در استان خبر داد و گفت: برای ساماندهی گلزار شهدا نیازمند ۳۰ تا ۵۰ میلیون اعتبار هستیم.
وی با انتقاد از برخی مدیران ادامه داد: عدهای دوست ندارند خدمات دولت را بیان کنند حداقل بگویند نظام چه کارهایی برای حوزه ایثارگران کرده است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد هم در خصوص آخرین وضعیت تدوین دانشنامه استانی دفاع مقدس گفت: تاکنون ۱۳۵ مقاله برای تهیه، تدوین و چاپ دانشنامه آماده شده است، دانشنامه استانی دفاع مقدس تا پایان امسال باید تدوین و به مرحله چاپ برسد.
سرهنگ امبرعباس آسمند از چاپ ۱۴ عنوان کتاب در حوزه تاریخ شفاهی خبر داد و عنوان کرد: ۵ مورد کتاب تاریخ شفاهی در دست چاپ و سه مورد در حال تدوین است.
وی ادامه داد: ۳۶۵ ساعت مصاحبه از رزمندگان، فرماندهان دوران دفاع مقدس ضبط و در مرحله انجام است.