پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 29 اردیبهشت 1401 ساعت 19:02:: شناسه خبر: 120579

آنچه در نشست فرماندار لنده با معتمدین و ریش سفیدان مطرح شد :

از تغییر روند و رویکرد در حوزه کارآفرینی تا استفاده از پتانسیل بالای رودخانه های مارون و موگرمون+تصاویر

نشست فرماندار لنده با معتمدین و ریس سفیدان شهرستان لنده به جهت ایجاد همبستگی و تعامل بیشتر در انجام امورات برگزار گردید.

صدای جنوب 

به گزارش خبرنگار صدای جنوب شهرستان لنده، نشست فرماندار لنده با معتمدین و ریش سفیدان شهرستان لنده به جهت ایجاد همبستگی و تعامل بیشتر در انجام امورات برگزار گردید.

در این نشست فرماندار لنده معتمدین را صاحبان اعتبار و جایگاه اجتماعی، سیاسی و فرهنگی بین مردم خواند و افزود: این جلسه به پیشبرد اهداف اقتصادی، سیاسی عمرانی، فرهنگی و اجتماعی منطقه برای ما بسیار با اهمیت است.
جلال دانش با بیان اینکه باید آسیب شناسی کنیم که چرا منطقه لنده توسعه نیافته است، افزود: ما باید رویکردمان را تغییر دهیم و همبستگی اجتماعی و سیاسی خود را در راستای مطالبات عمومی بیشتر کنیم.
وی با بیان اینکه مطالبات ما تا الان در یک کانال صحیح پیش نرفته است، افزود: باید یک اولویت را مشخص کنیم و بعد از نماینده مجلس یا استاندار این اولویت را بخواهیم و آن را به یک مطالبه عمومی تبدیل کنیم ، آن وقت خواهیم دید که این همبستگی سیاسی و اجتماعی جواب خواهد داد، در غیر این صورت روند توسعه ما کند خواهد بود. درست است که مطالبات شخصی هم مهم است اما تنها شغل دولتی نمی تواند جوابگو باشد، ما باید روند و رویکرد خود را درحوزه کارآفرینی تغییر دهیم.
دانش با اشاره به وجود رودخانه های مارون و موگرمون و پتانسیل بالای این چنین مناطقی و مقایسه آن با منطقه ای مانند الگن گفت: چقدر مطالبه عمومی برای توسعه این چنین مناطقی وجود دارد؟ مردم اساس توسعه در یک منطقه جغرافیایی هستند و با همبستگی سیاسی و اجتماعی باید رویکردمان را تغغیر دهیم. باید این را بپذیریم که ما یک هویت به نام شهرستان لنده داریم و خرده نظام های اجتماعی طایفه ای و سیاسی و فرهنگی و … را در هویت اصلی شهرستان لنده ببینیم.
فرماندار لنده با گلایه از توقعات قومی و قبیله ای و سیاسی برای به کارگیری نیروی انسانی، گفت: به جای سنگ اندازی در قالب قومی، سیاسی و اندیشه ای، باید شایسته سالاری را برای به کارگیری مدیران جایگزین کنیم. عمران و آبادانی صرفا با نیروی بومی هم اتفاق نمی افتد. تخصص و تعهد و مومن بودن برای یک مدیر شرط است ولو اینکه غیر بومی باشد.
دانش عمق محرومیت و مشکلات را در سطح شهر و بخش ها زیاد دانست و به مشکلاتی برای توسعه شهرستان اشاره کرد و یکی از این مشکلات را معارضین اجتماعی دانست و با ذکر چندین مورد افزود: تنها با فشارهای قضایی و امنیتی نباید این مسئله را حل کرد. باید با ایجاد یک فشار اجتماعی در جهت توسعه عمومی، معارضین را قانع کرد و نقش معتمدین برای ایجاد این مطالبه بسیار حیاتی هست.
فرماندار در ادامه با اشاره به مشکلات و مسائلی که معتمدین بیان کردند، گفت: ما در حوزه راه هم از لحاظ تعدد و هم از لحاظ اعتبار بیشترین مصوبات را در سطح استان داشتیم. بیمارستان لنده در زمان ورود بنده فقط ۲۰ درصد پیشرفت داشت اما با پیگیری و صحبت هایی که با پیمانکار داشتیم، الان پیشرفت آن به ۷۵ درصد رسیده است. در حوزه کشاورزی دشت آبلش فقط یک پمپ آب وجود داشت اما اکنون ۴ پمپ وجود دارد.
جلال دانش با برشمردن تعدادی از مشکلات شهرستان و دلایل به وجود آمدن آنها، گفت: کمک کنیم که اصلاح کنیم این امورات را و آن را وظیفه الهی خود بدانیم. با تشکیل کارگروهها، باید به سمتی برویم که بتوانیم با آسیب شناسی مشکلات انها را در یک محیط آرام و بدون هیچ تنشی حل کنیم.
فرماندار با بیان اینکه باید هر اندیشه سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و … را در خدمت توسعه شهرستان قرار دهیم، گفت: امیدواریم با همراهی و کمک شما بزرگان در جهت عمران و آبادانی شهرستان قدمهای مثبتی برداریم.

خبرنگار : Mohammad Riahy

تصاویر تکمیلی

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت