سید علی معتمدی پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: سطح کل باغات لیمو ترش در کهگیلویه و بویراحمد ۶ هزار هکتار بوده که چهار هزار هکتار آن بارور است. وی بیان کرد: سالانه به طور میانگین ۳۵ تا ۴۰ هزار تن لیمو ترش در این استان تولید می شود. معتمدی پور اظهار […]
سید علی معتمدی پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: سطح کل باغات لیمو ترش در کهگیلویه و بویراحمد ۶ هزار هکتار بوده که چهار هزار هکتار آن بارور است.
وی بیان کرد: سالانه به طور میانگین ۳۵ تا ۴۰ هزار تن لیمو ترش در این استان تولید می شود.
معتمدی پور اظهار داشت: عمده باغ های لیموترش در مناطق گرمسیری استان شامل گچساران، باشت، کهگیلویه و چرام قرار دارد.
وی تصریح کرد: لیموی تولیدی این استان علاوهبر فرآوری خانگی شامل ترشی و آبگیری در منطقه برای مصرف به سایر شهرستانهای استان نیز ارسال میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: لیمو ترش تولید شده در استان از کیفیت خوبی برخوردار است.
معتمدی پور میزان سطح باغات استان را ۴۱ هزارو ۲۵۸ هکتار اعلام کرد و گفت: از این میزان ۳۲ هزارو ۱۳۳ هکتار بارور هستند.
وی اظهار داشت: تعداد بهره بردار بخش باغات این استان هم اکنون بیش از ۱۸ هزار نفر است.
سالیانه ۲۷۰ تا ۲۸۰ هزار تن انواع میوه شامل، سیب، مرکبات، میوههای تابستانه و سایر میوهها در باغستانهای کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود.
کهگیلویه و بویراحمد ۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که ۸۰ هزار هکتار آن آبی است.
این استان با یک درصد از مساحت خاک ایران هشت درصد منابع آبی کشور را در اختیار دارد.
در مجموع سالیانه ۹۱۰ هزار تن محصول کشاورزی در استان کهگیلویه و بویراحمد تولید و روانه بازارهای مصرف میشود