معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: تقویم برنامه های بومی بزرگداشت مناسبت های ملی و مذهبی ۱۴۰۳ شورای فرهنگی و اجتماعی استانداری توسط کمیته های این شورا تدوین می شود.
به گزارش صدای جنوب و به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه وبویراحمد، مرادعلی پیوند روز یکشنبه در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی استانداری اظهار داشت: مناسبت های ملی و مذهبی یک ظرفیت بیبدیل بوده که هر ساله برنامه هایی برگزار میشود و باید تقویم برنامه های این رویدادهای ملی و مذهبی به شکل بومی و محلی را داشته باشیم تا بتوانیم کارهای تبلیغاتی، محتوا سازی و اطلاع رسانی اثر گذاری انجام دهیم.
پیوند با اشاره به اینکه یکی از شاخص های اصلی سیاستهای فرهنگی مقابله با تحریم اقتصادی است تصریح کرد: تهیه و تدوین برنامه ها و طرحها در کمیته های مربوط این شورا با هماهنگی دستگاه های اجرایی باشد.
وی با بیان اینکه با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به نام” جهش تولید با مشارکت مردم ” برنامه ها باید پیوست اقتصادی هم داشته باشند، عنوان کرد: شیوهای عملی و رفتاری فرهنگی در دستگاه های اجرایی استان سبب می شود تا در شکوفایی فرهنگ عمومی در ابعاد مختلف هم تاثیر پذیری داشته باشد.
وی اظهار داشت: برنامه هایی که در رابطه با کوششهای فرهنگی و اجتماعی در قالب هنری و تبلیغ شکل می گیرد باید هماهنگی با سازمانها، مراکز فرهنگی و هنری داشته و برای اجرا هم توان مالی و ضمانت اجرایی داشته باشد.
پیوند اثر بخشی برنامه ها را در محتوا مهم دانست و اظهار داشت در جهت اعتلای مسائل فرهنگی، هنری و بهبود کیفیت در اثر گذاری آنها باید از اختیارات قانونی بهره گرفت.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خاطرنشان کرد که اثرات برنامه های فرهنگی و اجتماعی باید مترتب بر سیاستها و برنامههای اقتصادی و اجتماعی با توجه به شعار سال بوده و با همراهی و همسویی دستگاه های فرهنگی الگویی برای دیگر دستگاههای اجرایی شود.
وی عنوان کرد باید با کسب تجارب از گذشته و با راه حلهای اصلاحی بتوان بیش از پیش به مصادیق فرهنگی و اقتصادی توجه شود.
پیوند تصریح کرد: هر چند در سال گذشته با وجود سفر دور دوم رئیس جمهور به استان و انتخابات برنامه های فرهنگی خوبی این شورا اجرا کرد اما امسال به دلیل وضعیت بهتر بودجه ای برنامه های بیشتر و بهتری خواهیم داشت.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تاکید کرد که شورای فرهنگی حوزه استانداری به عنوان نهاد حاکمیتی و نظارتی در دستگاه های اجرایی با هدف توجه به تشکیل شورای فرهنگی دستگاه های اجرایی و فرمانداری ها برنامه ها را به خوبی هماهنگ و نظارت کند.
پیوند یکی از دغدغه های جدی در جامعه را معضلات اجتماعی دانست و عنوان کرد: ارایه راهکارهای مناسب برای رفع این معضلات و هماهنگی با حوزه امور اجتماعی استانداری هم می تواند مورد توجه باشد.
وی با بیان اینکه شورای فرهنگی و اجتماعی استانداری دیدگاه فراتر از این حوزه داشته باشد تاکید کرد که یکی از فعالیت ها کوشش برای حذف سنتهای غلط رایج از طریق فعالیت های فرهنگی باشد.
پیوند همچنین برنامه ریزی در جهت هماهنگی و همسو کردن دستگاه های اجرایی، مراکز و نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای فعالیت در زمینه مسایل فرهنگی در راستای اهداف و برنامه های شورای فرهنگ عمومی استان را موثر دانست.
معاون توسعه مدیریت ومنابع استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: پیش بینی می شود که امسال به دلیل شرایط بهتر بودجه ای، فعالیت و برنامه های نو فرهنگی، محتوایی، موثر تر و کیفت بخشی بیشتری داشته باشیم.