شهردار سی سخت در خصوص مصوبه سپردن مدیریت دنای شمالی به استان اصفهان گفت:دنا نماد تمدن و اعتبار کهگیلویه و بویراحمد به شمار میرود.
محیط زیست این منطقه همواره مأمن ساکنان بومی آن در بویراحمد، دنا و پادنا بوده است، دنا برای سالیان متمادی هم هویت و هم نام و هم نان ساکنان اصیل آن بوده است. زندگی در بخش های مختلف چند استان مستقیماً گره خورده با وجود رشته کوه دنا و عمیقاً بسته به حیات زیست بوم آن است.
متأسفانه در روزهای اخیر انتشار مصوبه ای بودیم که نتیجه آن از دست رفتن مدیریت یکپارچه محیط زیست این زیست بوم بکر و دست نخورده است.
این مصوبه اگرچه تنها به تغییراتی در مدیریت یکپارچه محیط زیست مرتبط است و قرار نیست وجبی از خاک استان های کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان دست بخورد اما نگرانی مردم از جنس “آب و حیات” است.
همه نگرانند که با توجه به اخباری که به گوش میرسد، سد سازی و حفر چاه در نهایت به تغییرات محیط زیستی، از بین رفتن هزاران درخت، تهدید حیات وحش و افزایش دما و مخاطرات مرتبط با آن روبرو شود.
همه کارشناسان دلسوز و متخصص اعلام کرده اند، کارایی مدیریت یکپارچه دنا بهترین راهکار حراست از آن است و در این مسأله اختلاف نظری در میان حامیان محیط زیستی کشور نیست.
بهرامی گفت:
ما نیز در کنار مردم و همراه با مردم به دنبال ایجاد فضای عقلانی و تخصصی هستیم ، فضایی که در آن متخصصان و کارشناسان مستقل موضوعات زیست محیطی را بررسی و تصمیمی درست برای آینده جنوب غرب ایران اتخاذ کنند.
شهردار سی سخت خاطرنشانکرد:
“دنا” نه یک رشته کوه که تمام باور، داشته و تمدن کهگیلویه و بویراحمد را دل سینه سترگ خود دارد، دنا نمادی از رشادت بزرگ مردان و شیر زنان استان ، نمادی از تمدن و هویت است . دنا نمادی از انس و الفت طبیعت و انسان است و معتقدم این عجین شدن والا با هیچ مصوبه ای گسستنی نیست.