مدیر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به محرومیتهایی که در بخشهایی از جامعه وجود داشت مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۶ دستور تشکیل موسسه ای ذیل ستاد اجرایی تحت عنوان «بنیاد برکت» را صادر فرمودند تا بتواند برای خدمات رسانی در مناطق محروم در زمینه ساخت مدارس، مساجد، آبرسانی و … فعالیت لازم را داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۳۶۴ کلاس درس با حمایت بنیاد برکت ساخته شده، افزود: همچنین کمک به آبرسانی ۱۷۲ روستای استان کهگیلویه و بویراحمد نیز توسط این بنیاد انجام گرفته است.
انصارینیا کمک در زمینههای پزشکی، راه روستایی، تعمیرات مساجد و مدارس و همچنین تجهیزات بیمارستانی را از دیگر فعالیتهای بنیاد برکت در این استان دانست و ادامه داد: در ایام کرونا نیز این بنیاد اقدام به توزیع بستههای معیشتی بین خانوادههای آسیبپذیر با همکاری گروههای جهادی نموده است.
مدیر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در استان کهگیلویه و بویراحمد حمایت از خانوادههای چند قولوزایی را از دیگر برنامههای این ستاد و بنیاد برکت دانست و یادآور شد: برای هر نوزاد یک پک به ارزش هفت میلیون ریال به همراه کارت هدیه به مادر و پوشک مصرفی نوزاد به مدت ۶ ماه در دستور کار قرار دارد.
وی هر پک را شامل ۴۰ قلم کالا برای نوزادان دانست و اظهار کرد: مهرماه امسال نیز حدود چهار هزار و ۹۰۰ بسته لوازم التحریر مدرسه نیز بین دانش آموزان نیازمند توزیع شد.
انصارینیا تهیه و توزیع وسایل سرمایشی و گرمایشی را از دیگر برنامههای این ستاد برشمرد و خاطرنشان کرد: شبکه گستردهای نیز با همکاری گروههای جهادی و مردمی که در سامانه به ثبت رسیدهاند جهت توزیع ارزاق غذایی و پروتئینی بین مردم مناطق محروم در طول سال فعالیت دارند.
مدیر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) استان کهگیلویه و بویراحمد آمادگی خود را جهت همکاری با ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان در راستای سیاستهای ابلاغی این ستاد در سطح کشور اعلام کرد.
خبرنگار؛محسن زارعی