فرماندار دنا طرح های افتتاحی و کلنگ زنی ویژه دهه مبارک فجر را در این شهرستان تشریح کرد.
صدای جنوب:
فرماندار دنا از افتتاح و کلنگ زنی تعداد ۵۸ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار بالغ بر ۳۸۹۰ میلیارد ریال در دهه مبارک فجر خبرداد.
عباس رسولی در گفت وگو باخبرنگاران اظهارداشت: ۵۶ پروژه عمرانی با اعتبار ۳۶۰۰ میلیارد ریال در این شهرستان کلنگ زنی ویا افتتاح میشوند.
وی افزود: دردهه فجر۱۷ پروژه کلنگ زنی می شود که اعتبار این پروژه ها ۱۳۸۰ میلیارد ریال است.
رسولی افزود: ۳۹ پروژه با اعتبار ۲۲۲۰ میلیارد ریال افتتاح می شود.
فرماندار دنا ادامه داد: همچنین ۲ پروژه اقتصادی با اعتبار ۲۹۰ میلیارد ریال در این ایام به بهره برداری می رسد.
وی تصریح کرد: تعداد ۳۴ پروژه اقتصادی با اعتبار ۱۳۵۰۰ میلیارد ریال در دست اقدام است که در سال های آینده به بهره برداری خواهند رسید.
وی تاکید کرد: عمده پروژه های افتتاحی و کلنگ زنی در حوزه آب رسانی، گاز رسانی، راهسازی و آسفالت راه های روستایی، برق رسانی، ارتباطات، ساخت مدارس جدید، پروژه های راه های روستایی و دیوار حائل ، شبکه بهداشت، بهسازی معابر شهرهای سی سخت و پاتاوه و گلزار شهدای روستاهای دارشاهی و بنستان میباشند.
رسولی بابیان اینکه پروژه ها در دو بخش مرکزی و پاتاوه خواهند بود، خاطرنشان کرد: ۲۴ پروژه در بخش مرکزی با اعتبار ۱۳۱ میلیارد تومان و ۳۴ پروژه در بخش پاتاوه با اعتبار ۲۵۸ میلیارد تومان میباشند.