پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 20 اسفند 1403 ساعت 19:12:: شناسه خبر: 156288

بازار کهگیلویه، چرام ولنده تنها با ۸ نیروی انسانی نظارت می شود

امام جمعه کهگیلویه با توجه به کمبود نیروی نظارتی بر بازار، خواستار توجه مدیرکل صمت استان به این مسئله شد و گفت: اگر آن‌قدر که درگیر عزل و نصب‌ها بودیم به بازار توجه می‌کردیم، امروز شاهد چنین وضعی نبودیم.

به گزارش صدای جنوب،حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر در دیدار با رئیس جدید صنعت، معدن و تجارت و تعدادی از اتحادیه‌های اتاق اصناف شهرستان با تأکید بر بهره‌مندی از فیوضات ماه رمضان، اظهار کرد: رمضان تکلیف دینی است، روزه متعلق به مسلمانان یا فقط ایرانی‌ها نیست انسان توفیق داشته باشد از برکات رمضان بهره ببرد.

امام جمعه دهدشت گفت: فقه بازار و حلال و حرام در اتحادیه‌ها مورد توجه قرار گیرد حکم خدا به بازاریان بیان شود.

وی با بیان اینکه یکی از دلایل افسارگسیختگی قیمت‌ها در بازار، نوکیسه بودن کارگزارانی است که می‌خواهند راه صد ساله را یک شبه در بازار طی کنند ، افزود: در برخی موارد بازار دهدشت تافته جدا بافته است بازار حرمت دارد قاعده و اصول دارد باید رعایت شود.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر گفت: بازار قوی مادر در کهگیلویه نداریم در برخی جاها منفعت بازار ما در اختیار مرکز کشور است فروشگاه‌های زنجیره‌ای که کالای لوکس بی‌کیفیت با قیمت آنچنانی عرضه می‌کنند، هیچ تأثیری در اقتصاد شهرستان ندارد و کسب و کارهای کوچک را تعطیل کردند.

وی ادامه داد: کار صمت صرفا نظارت بر بازار نیست برای فعال شدن شهرک صنعتی فکری کنندو از سرمایه‌گذاران دارای صلاحیت حمایت شود.

امام جمعه دهدشت با تأکید بر بازرسی واقعی و نه رفع تکلیفی از بازار، گفت: مدیرکل صمت برای تأمین نیرو در کهگیلویه فکری کند. سه شهرستان، هشت بخش با هشت نیرو چطور می‌توان انتظار کنترل بازار داشت! در توزیع نیرو متأسفانه برنامه‌ای وجود ندارد.

وی ادامه داد: به اندازه‌ای که برای حفظ صندلی تلاش می‌شود برای بازار دغدغه وجود ندارد اگر به اندازه‌ای که برای عزل و نصب‌ها وقت می‌گذارند برای مدیریت بازار تلاش می‌شد وضع این نبود. نظارت نامحسوس داشته باشید.

مصطفی قدیمی در این دیدار با توجه به گستردگی جغرافیایی صمت کهگیلویه،گفت: سه شهرستان و ۸ بخش، ما با ۸ نیروی انسانی تمام توان خود را برای تحقق اهداف اداره به کار می‌گیریم. نظارت بر بازار را به صورت مستمر و روزانه در دستور کار قرار داده‌ایم. همکاران ما صبح و عصر به پایش وضعیت بازار می‌پردازند و تعدادی از همکاران نیز باید در اداره پاسخگوی اراب رجوع باشند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه،چرام و لنده با اشاره به چالش‌های موجود در این حوزه گفت: با دو بازرس، کل شهرستان تحت پوشش بازرسی قرار می‌گیرد. متأسفانه، بازرسین و همکاران ما با مشکلاتی از جمله ضرب و شتم از سوی برخی بازاریان هم مواجه می‌شوند، با این حال با تأکید بر امنیت بیشتر، وظایف قانونی خود را به انجام خواهیم رساند.

وی همچنین تأکید کرد: نظارت و بازرسی بر بازار تنها مختص به بازار نیست و باید توسط اتاق اصناف و واحدهای صنفی نظارت شود. همچنین، جهاد کشاورزی طبق قانون انتزاع، مسئولیت توزیع و نظارت را بر عهده دارد و ما در صنعت و معدن نیز باید در این راستا همکاری کنیم.

قدیمی با قدردانی از حسن اعتماد مدیر کل صمت استان در واگذاری مسئولیت گفت: تمام تلاش خود را برای امانتداری این مسیولیت انجام خواهم داد؛ همانطور که امام علی (ع) می‌فرمایند« این پست و مقام نباید به طمع باشد بلکه امانتی الهی است که باید به خوبی از عهده آن برآییم.»

مجید براتی، عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف شهرستان کهگیلویه نیز با اشاره به وضعیت کنونی بازار گفت: افسارگسیختگی بازار به خاطر نبود نظارت بود از روزی که مدیریت به آقای قدیمی واگذار شده اتحادیه‌ها پای کار آمدند.

براتی بیان کرد: طی بازرسی‌های اخیر چهار واحد طلافروشی به دلیل گرانفروشی و فروش طلای دست دوم پلمب شدند.

وی به عدم آگاهی برخی از بازاریان از شأن و منزلت خود اشاره کرد و گفت: تاکنون کلاس احکام فقه برای کسبه برگزار نشده بود و بازرسی از بازار سلیقه‌ای و رفع تکلیفی بوده است به طوری که در گشت‌های اخیر از بازار مغازه‌ای مورد بازرسی قرار گرفت که طی ۲۰ سال فعالیت بازرسی نشده بود.

براتی بیان کرد: برخی اتحادیه‌ها بی‌تفاوت‌اند و نسبت به تخلفات بی‌خیال.

عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف در پایان تأکید کرد: اگر بازاریان به نرخ‌نامه‌ها پایبند باشند و این روند ادامه یابد، امیدواریم که نتایج مثبتی حاصل شود.

ارسال نظر جدید

*

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت