پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 21 اردیبهشت 1404 ساعت 22:02:: شناسه خبر: 158421

خبر خوش مدیر اداره محیط زیست کهگیلویه از زادوولد حیات وحش در منطقه حفاظت شده خاییز

مدیر اداره محیط زیست کهگیلویه از زایش سه‌قلوی بز وحشی در منطقه حفاظت‌شده خاییز علیرغم شرایط نامناسب اب وهوایی خبر داد.

صدای جنوب:

روح‌الله عزیزی اظهار کرد: در منطقه حفاظت شده خاییز شاهد تولد سه قلوی نادر از یک بز وحشی بود که با خبر خوشی از پایداری حیات وحش در این منطقه حکایت دارد.
وی تصریح کرد: این اتفاق در حالی رخ داده که فصل زاد و ولد این گونه ارزشمند از اواخر فروردین تا اواسط خرداد ماه ادامه دارد.
عزیزی با اشاره به کمبود بارش و پوشش گیاهی در سال جاری، زایش موفق این سه بزغاله را نشانه‌ای از سلامت نسبی اکوسیستم منطقه عنوان کرد.
وی با بیان اینکه منطقه حفاظت‌شده خاییز که بین شهرستان‌های کهگیلویه، بهبهان و گچساران واقع شده، تحت مدیریت اداره حفاظت محیط زیست کهگیلویه قرار دارد، افزود: حفاظت از این منطقه با وجود ارزش اکولوژیکی بالا، توسط تنها ۹ محیط‌بان و ۳ پاسگاه محیط‌بانی صورت می‌گیرد.
مدیر محیط زیست کهگیلویه ضمن تاکید بر اهمیت حفاظت از محیط زیست، بر اساس اصل پنجاهم قانون اساسی، از مشارکت همه آحاد جامعه در حفاظت از این منابع ارزشمند ملی درخواست همکاری کرد.

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه