پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 26 تیر 1404 ساعت 20:04:: شناسه خبر: 160013

بازدید رییس سازمان جهادکشاورزی کهگیلویه وبویراحمد از سد شهید دلنسب(کوهبرد) کهگیلویه

رییس سازمان جهادکشاورزی کهگیلویه وبویراحمد دراولین سفر خود به کهگیلویه از سد شهید دلنسب(کوهبرد)  بازدید کرد.

صدای جنوب:

در این سفر که شهرام عسکری رییس اداره تولیدات گیاهی و کیومرث روزیان مدیر اب وخاک سازمان نیز حضور داشتند،  رضافرازی از نزدیک در جریان اخرین وضعیت این پروژه  قرار گرفت.
حکمت‌الله همتی نژاد مدیر جهادکشاورزیکهگیلویه در این بازدید با اشاره به اینکه پروژه سد کوهبرد یکی از مطالبات اصلی حومه غربی کهگیلویه است، اظهار کرد:احداث سد خاکی کوهبرد در مساحت ۳۹ کیلومتری و ذخیره ۳ میلیون متر مکعب در سال ۱۳۹۰ آغاز شد.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲، توسط وزیر وقت جهادکشاورزی، این پروژه به بهره‌برداری رسید.

مدیرجهادکشاورزی کهگیلویه افزود: متاسفانه به دلیل کمبود اعتبار و ردیف استانی، در بحث اراضی مرتبط با سد، عملا نتوانستیم ورود کنیم.

مدیر جهادکشاورزی کهگیلویه تاکید کرد: با راه‌اندازی این پروژه، قریب به ۲٠٠ شغل مستقیم   ایجاد خواهد شد و مطالبه به حق و اصلی مردم حوزه غربی محقق می‌شود.

وی جلوگیری از فرسایش خاک و کنترل روان آب‌ها و همچنین ذخیره‌سازی آب باران برای آبیاری بیش از ۳۵۰ هکتار از زمین‌های پایین دست، جلوگیری از سیلاب‌ها و افزایش سطح تولید محصولات کشاورزی از جمله گندم، جو و کلزا وتوسعه باغات را از اهداف این طرح عنوان کرد.

براساس  گزارش صدای جنوب، فرازی وهمراهان همچنین از مجتمع گلخانه ای طولیان هم بازدید کردند.

 

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه