صدای جنوب: همزمان با سی ودومین شب شهادت رهبر انقلاب اسلامی و گرامیداشت شهدای جنگ رمضان، مردم ولایتمدار دهدشت با حضور پرشور و بیسابقه خود در میدان مرکزی این شهر، بار دیگر حماسهای ماندگار آفریدند. این اجتماع عظیم که در راستای خونخواهی رهبر شهید و تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب، آیتالله سید مجتبی خامنهای […]
صدای جنوب:
همزمان با سی ودومین شب شهادت رهبر انقلاب اسلامی و گرامیداشت شهدای جنگ رمضان، مردم ولایتمدار دهدشت با حضور پرشور و بیسابقه خود در میدان مرکزی این شهر، بار دیگر حماسهای ماندگار آفریدند.
این اجتماع عظیم که در راستای خونخواهی رهبر شهید و تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب، آیتالله سید مجتبی خامنهای برگزار شد، تصاویری فراموشناشدنی را ثبت کرد.
مردم دهدشت که این شبها خالق صحنههایی بدیع از غیرت و وفاداری هستند، با حضور خود نشان دادند که خستگی را راخسته کردهاند.
آنان با حضور خستگیناپذیر خود در صحنههای مختلف، پایداری و اقتدار ملی را به رخ دشمنان کشیدند.
حاضران در این مراسم با تأکید بر تداوم راه شهیدان، پیام روشنی به معاندان نظام مخابره کردند. یکی از شرکتکنندگان در این باره گفت: «مردم ما امروز بعنوان موشکهای خیابان، همراه و همصدای موشکهای میدان، بر قلب دشمن فرود میآیند و اراده خود را به نمایش میگذارند.»
این حضور حماسی در دیار بلادشاپور (کهگیلویه) حال و هوایی دیگر داشت. زن و مرد، کوچک و بزرگ، با شور و شعور وصف ناشدنی در این آیین حضور یافتند و گویی از امتحان «نمره بیست» صد گرفتند.
نظم، اتحاد و وپای کار بودن احاد مردم، تصویری از یک ملت متحد و وفادار به آرمانهای انقلاب را به نمایش گذاشت.
گزارشهای میدانی حکایت از آن دارد که این حضور پرصلابت، پاسخی قاطع به تهدیدهای دشمنان و تأکیدی بر ادامه مسیر پرافتخار شهدا و امام شهداست.
مردم دهدشت با این تجدید میثاق، بار دیگر ثابت کردند که همواره پشتیبان ولایت و آرمانهای انقلاب اسلامی ونیروهای مسلح هستند.














