مدیرکل اطلاعات استان از پیگیری موضوعاتی مانند زمینخواری، رشوه، اخراجها در برخی ادارات و دانشگاهها و سایر موضوعات خبر داد و از رسانهها خواست تا با خبرها و گزارشهای حرفهای پیگیر موضوعات مختلف بوده و به رشد و توسعه استان کمک کنند.
پایگاه خبری صدای جنوب:
به گزارش صدای جنوب،ﭘﯿﺶ ﺍﺯ ﻇﻬﺮ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻧﺸﺴﺖ ﻣﺪﯾﺮﮐﻞ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﮐﻬﮕﯿﻠﻮﯾﻪ ﻭ ﺑﻮﯾﺮﺍﺣﻤﺪ ﺑﺎ ﻣﺴﺆﻭﻻﻥ ﻭ ﻣﺪﯾﺮﺍﻥ ﺭﺳﺎﻧﻪﻫﺎ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍه ﻣﺪﯾﺮﮐﻞ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻭ ﺍﺭﺷﺎﺩ ﺍﺳﻼﻣﯽ به مناسبت فرارسیدن هفته سربازگمنام ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﺷﺪ .
مدیرکل اطلاعات استان با برشمردن وظایف اداره اطلاعات اظهار کرد: همه موضوعات و اخبار را در استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی بر حسب وظیفه رصد میکنیم.
این مسؤول در حوزه امنیت در خصوص فعالیت گروهکها در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: فعالیت گروهکها در استان ما صفر است چرا که استان ما صددرصد شیعه است و مردم اقبالی به چنین گروهکهایی نشان نمیدهند.
وی به موضوع مبارزه با فرقههای ضاله در استان نیز اشاره کرد و گفت: سرویسهای اطلاعاتی بیگانه به دنبال حمایت از این فرقهها هستند اما ما نیز در کشور و در استان هرگونه تحرکی را زیر نظر داریم.
مدیرکل اطلاعات استان به یک نمونه از فعالیت این فرقهها در استان و گرایش تعداد ۲۰ نفر به این فرقه اشاره کرد و گفت: جالب است بدانیم که سردسته آنها جوانی کمسواد و معمولی بود که توانسته بود برای مثال یک معلم و یا کارمند باسواد را همراه خود کند.
وی با اشاره به اینکه چنین افرادی اغفال شده بودند و ما با برخورد نرم و کار فرهنگی آنها را توجیه کردیم، اظهار کرد: این قضیه در استان ادامه دارد که اصحاب رسانه باید به وظیفه خود در برخورد با این معضل عمل کنند.
این مسؤول به دلیل دیگر گرویدن برخی افراد به این فرقهها اشاره کرد و گفت: برای مثال اغفال کنندگان بر روی حتی مشکلات خانوادگی بین زن و مرد هم دست میگذارند و مشکل خانوادگی آنها را با رندی و به دروغ به دین و نظام ربط میدهند تا به خواستههای خود که همان اغفال مالی و اغفال دینی است دست یابند.
مدیرکل اطلاعات استان همچنین به موضوع قاچاق در استان اشاره کرد و گفت: در استان هم قاچاق سلاح و مواد مخدر و هم قاچاق انسان را داریم زیرا استان کهگیلویه و بویراحمد بر سر یک چهارراه قرار دارد و با چنین معضلاتی همواره روبرو هستیم که برای نمونه در چند وقت اخیر کشف و ضبط ۸۰ کیلوگرم تریاک را داشتیم.
وی با گریزی دوباره به موضوع انتخابات گفت: در ایام انتخابات بیش از ۱۰۰ جلسه توجیهی برگزار کردیم و با گروه ها و اقشار مختلف مردمی صحبت شد.
این مسؤول در حوزه امنیت در استان کهگیلویه و بویراحمد به فضای مجازی هم اشاره ای کرد و گفت: سن حضور در فضای مجازی به شدت پایین آمده که باید با فرهنگسازی مراقب برخی عواقب خطرناک در فضای مجازی هم باشیم.
این مسؤول به حوزه جاسوسی خارجی در استان نیز اشاره کرد و گفت: در استان به دلیل وجود نفت باید مواظب و مراقب باشیم جاسوسی خارجی باشیم و همچنین در بحث گردشگری هر چند توسعه گردشگری و جلب توریست کاری خوب است اما لازم است به موضوعات امنیتی آن هم اندیشیده شود.
وی یکی دیگر از موضوعات را مبارزه با فساد ادرای و اقتصادی دانست و گفت: گزارشات مردمی خوبی در این زمینه به دست ما میرسد اما در این گزارشات باید متوجه آبرو و حیثیت افراد هم باشیم.
مدیرکل اطلاعات استان با توصیه به مدیران که نظارتها را بر دستگاه خود کیفی کنند، اظهار کرد: دستگاه های نظارتی هم باید تذکرات لازم را به مدیران بدهند.
وی با درخواست از رسانهها برای پرداختن به حوزه هایی که در کار رسانهای مغفول مانده است، گفت: رسانهها در استان به ترویج فرهنگ مهدویت بیشتر بپردازند و بدانند آنها هم در زمینه اقتصاد مقاومتی وظیفهای بر عهده دارند.
این مسؤول از رسانهها خواست تا خودشان را هم نقد کنند و رسانههایی که از پول بیتالمال استفاده میکنند اجازه حمایت به افراد و اشخاص خاص را ندهند.
وی همچنین از پروندهای دیگر از اختلاس در استان خبر داد که نیروهای امنیتی هم اکنون بر روی آن کار میکنند و ممکن است نتیجه این پیگیریها و بررسیها ۶ ماه و یا بیشتر از آن طول بکشد.
در نشست مدیران رسانههای کهگیلویه و بویراحمد با مدیرکل اطلاعات به موضوعات مهمی اشاره شد از جمله اینکه عده ای خاص بر اساس روابط فامیلی به صورت دستهجمعی مدیر حراست دانشگاه های استان شدهاند.
مدیرکل اطلاعات گزارشی همچنین گزارشی از عملکرد این دستگاه در حوزه های مختلف ارائه کرد و سپس هر یک از نمایندگان رسانهها در این نشست به بیان موضوعات مختلف و انتقادات و پیشنهادات پرداختند.
یکی از موضوعات مطرح شده در این نشست که توسط تعدادی از خبرنگاران مطرح شد نسبت به برخوردهایی است که طی چند ماه اخیر با کارکنان با سابقه برخی از دستگاه ها و به خصوص دانشگاه ها در استان و اخراج آنها میشود.
در این بین تعدادی از خبرنگاران به این وضعیت انتقاد کرده و خواستار پیگیری هر چه بیشتر دستگاه امنیتی استان برای جلوگیری از اخراج افراد با سابقههای چند ساله و به کار گماردن افرادی شوند که به زعم این رسانهها به صورت خطی و باندی جایگزین افراد قبلی شدهاند.
همچنین خبرنگاری دیگر به موضوع سپردن مسؤولیتهای حراست دانشگاهها در استان به افرادی از طایفهای خاص اشاره کرد که همین موضوع منجر به بروز بسیاری از مشکلات شده است.
برخی از خبرنگاران نیز به موضوع تعطیلی تعدادی از سایتها در ایام انتخابات اشاره کردند و از مسؤولان به دلیل پیگیری نکردن وضعیت سایت تعطیل شده ابراز نگرانی و انتقاد داشتند.
برخی از خبرنگاران نیز به موضوع خطی و سیاسی در ارائه آگهیها به عده ای خاص در استان انتقاد داشتند و مدیرانی که تنها عده ای خاص را در کهگیلویه و بویراحمد رسانه و روزنامه میدانند.
یکی از مدیران روزنامههای استان نیز به موضوع نفوذ اشاره کرد و از مطالب برخی کانالهای تلگرامی و سایتها انتقاد کرد که چرا برنامههای مذهبی و دینی را مورد هجمه قرار میدهند.
زمینخواری و رشوه خواری نیز از دیگر موضوعاتی بود که اصحاب رسانه به کرات به آن اشاره کردند.
همچنین در این نشست برخی خبرنگاران دلیل مشکلات مدیریتی در کهگیلویه و بویراحمد را مربوط به پیروی مدیران از نمایندگان در برهههای مختلف دانستند که بدون اذن نمایندگان اقدامی انجام نمیدهند و همین موجب بروز بسیاری از مشکلات در استان شده است.
در پایان نظرات و پیشنهادات و انتقادات مدیران رسانهها در کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل اطلاعات نیز برای هر یک از سؤالات مطرح شده پاسخی داشت.
مدیرکل اطلاعات استان از پیگیری موضوعاتی مانند زمینخواری، رشوه، اخراجها در برخی ادارات و دانشگاهها و سایر موضوعات خبر داد و از رسانهها خواست تا با خبرها و گزارشهای حرفهای پیگیر موضوعات مختلف بوده و به رشد و توسعه استان کمک کنند.
وی ﺍﻇﻬﺎﺭﺩﺍﺷﺖ : ﺑﺮﮔﺰﺍﺭﯼ ﻧﺸﺴﺖ ﻫﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﻊ ﺩﻏﺪﻏﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭﺍﻥ ﺿﺮﻭﺭﯼ ﺍﺳﺖ .
ﺑﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ صدای جنوب ، ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻧﺸﺴﺖ ﺑﺮﺧﯽ ﺍﺯ ﺭﺳﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﺑﺎ ﺍﻧﺘﻘﺎﺩ ﺍﺯ ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﻣﺪﯾﺮﮐﻞ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻭ ﺍﺭﺷﺎﺩ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﮐﻬﮕﯿﻠﻮﯾﻪ ﻭ ﺑﻮﯾﺮﺍﺣﻤﺪ ﺭﺍﺟﻊ ﺑﻪ ﺣﻮﺯﻩ ﺭﺳﺎﻧﻪ ﻫﺎ ، ﺗﺎﮐﯿﺪ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺪﯾﺮﺍﻥ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺗﻮﺟﻬﯽ ﺑﻪ ﺣﻮﺯﻩ ﺭﺳﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﺍﺩﻧﺪ ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺩﻭﻟﺖ ﺗﺪﺑﯿﺮ ﻭ ﺍﻣﯿﺪ ﭼﻨﯿﻦ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﺷﺎﻫﺪ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ .