همچنین ۲۰۰ روستا از روستاهای زیر ۲۰ خانوار این استان با جمعیت قریب به ۳۵۰۰ نفر فاقد تاسیسات آبرسانی هستند.
به گزارش صدای جنوب به نقل از بویرنیوز؛ فیض الله پاسره در جمع خبرنگاران گفت:از اقدامات خوب دولت تدبیر و امید که این دولت را متمایز کرده است، پیگیری اختصاصی بودجه در قانون بودجه برای ایجاد مجتمع های آب رسانی روستایی است. حرکت بسیار خوبی که توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حمایت دولت و توجه مقام معظم رهبری را نیز به همراه بود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه وبویراحمد افزود: از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی ۵۰۰ میلیون دلار به آبرسانی روستاها اختصاص داده شد که از این میزان ۳۸۱ میلیارد ریال به کهگیلویه وبویراحمد اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: در کهگیلویه وبویراحمد ۱۷۰۶ روستا وجود دارد که از این تعداد ۱۴۷۰ روستا دارای تأسیسات آبرسانی هستند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه وبویراحمد خاطرنشان کرد: برای احداث ١٨مجتمع آبرسانی شامل ۴۶٣ روستا باجمعیتی بیش از ١٠٠هزار نفر در سرجمع هزینه خواهد شد.
پاسره عنوان کرد: این اعتبارات به صورت ۱۰۰ درصد از سوی وزارت نیرو به ما تخصیص داده شده که از این میزان تا کنون ۲۵ درصد آن در اختیار این دستگاه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: این تعداد روستا و جمعیت آنها معادل یک سوم جمعیت روستایی استان است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه وبویراحمد خاطرنشان کرد: احداث تأسیسات آبرسانی در ۴۶۳ روستا ی پرجمعیت کهگیلویه وبویراحمد در دست اجراست.
پاسره بیان کرد: جهت تکمیل این مجتمع های آبرسانی به ۸۶۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی افزود: با تکمیل این مجتمع ها گام موثری در راستای ارتقای شاخص آب آشامیدنی سالم در کهگیلویه وبویراحمد برداشته خواهد شد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد: در حال حاضر۷۲ درصد از جمعیت روستایی استان از شاخص آب سالم برخوردار هستند.
پاسره اضافه کرد: ۸۷ درصد از روستاهای کهگیلویه وبویراحمد تحت پوشش آب آشامیدنی سالم قرار دارند.
وی از پراکندگی جمعیت روستایی کهگیلویه وبویراحمد به عنوان عمده ترین مشکل آبرسانی روستایی نام برد و گفت: ۶ روستای بالای ۲۰ خانوار با جمعیت ۹۰۰ نفر فاقد تاسیسات آبرسانی هستند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: همچنین ۲۰۰ روستا از روستاهای زیر ۲۰ خانوار این استان با جمعیت قریب به ۳۵۰۰ نفر فاقد تاسیسات آبرسانی هستند.
پاسره عنوان کرد: کار آبرسانی به این تعداد روستا با ۱۳ دستگاه تانکر آبرسانی سیار انجام می شود.
وی افزود: سرانه آب توزیع شده به وسیله تانکر برای هر نفر در روز ۵۰ لیتر است.