پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 17 خرداد 1395 ساعت 16:03:: شناسه خبر: 2799

خط ونشان رئیس سازمان جهادکشاورزی کهگیلویه وبویراحمد برای مدیران ;

مدیران ناتوان استعفا دهند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تعهدات و برنامه‌های این سازمان به ویژه در اقتصاد مقاومتی جدی و سنگین است گفت: مدیرانی که احساس می‌کنند نمی‌توانند ادامه دهند، استعفا دهند.

پایگاه خبری صدای جنوب:

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تعهدات و برنامه‌های این سازمان به ویژه در اقتصاد مقاومتی جدی و سنگین است گفت: مدیرانی که احساس می‌کنند نمی‌توانند ادامه دهند، استعفا دهند.

به گزارش صدای جنوب به نقل از ریواس جنوب، جعفر گوهرگانی عصر امروز در جمع مدیران میانی این سازمان اظهار کرد: لازم است مدیران بخش کشاورزی بیش از گذشته تعهدپذیر و مسئولیت‌شناس باشند تا بتوانیم به آنچه باید در خدمت به کشاورزی وتولید عمل کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تعهدات این سازمان از سوی فرماندهی ستاد اقتصاد مقاومتی مشخص شده است گفت: در تحقق این برنامه‌ها جدی هستم و امروز به همه مدیرانم اعلام می‌کنم از هم‌اکنون پیش‌بینی کار خود را بکنید و اگر احساس می‌کنید به هر دلیلی نمی‌توانید با این سیاست‌ها همراه شوید، استعفا دهید و کنار بروید.

وی اذعان کرد: کار در بخش کشاورزی سنگین و وسیع است و ممکن برخی مدیران کشش لازم را نداشته باشند بنابراین از آن‌ها می‌خواهم قبل از آنکه من اقدامی بکنم خودشان، مسئولیت را به دیگری واگذار کنند.

باید بدانیم چه کسی، کجا چه چیزی می‌کارد؟

گوهرگانی در این اتمام حجت با همکارانش به موضوع مهم دیگری هم اشاره کرد و گفت: باید به گونه‌ای عمل کنیم که شناسنامه کشاورزان را با جزئی‌ترین اطلاعات در سامانه‌ای متمرکز ثبت کنیم تا مشخص باشد، چه کسی در کجا چه محصولی می‌کارد.

مقام ارشد اجرایی بخش کشاورزی این استان تأکید کرد: بدون داشتن این اطلاعات یا سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری‌ها غیرممکن و دشوار است یا تصمیماتی اشتباه و بدون تأثیر در سیمای اقتصاد یک خانواده، روستا، استان و یک مملکت خواهند بود.

وی گفت: ما باید کنجدکاران، گندم‌کاران، ذرت‌کاران، باغداران، زنبورداران، دامداران و همه تولیدکنندگان خود را شناسایی و متمرکز کنیم و ارتباط تنگاتنگ کاری با آن‌ها برقرار کنیم؛ این کار را شروع کردیم و امیدوارم مدیران جدی بگیرند و خستگی‌ناپذیر آن را اجرایی کنند.

گوهرگانی برنامه‌محور شدن بخش کشاورزی را یکی از آرزوها و برنامه‌های کار خود از ابتدای مسئولیت برشمرد و افزود: اگر چه در این مسیر گام‌های خوبی برداشته شده ولی تا نقطه پایانی فاصله داریم.

ارائه آموزش‌های ساده می‌تواند تولید استان را متحول کند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تولید این استان باید هدفمند باشد و اگر معلوم باشد که در هر منطقه چه تعداد کشاورز چه محصولاتی را به چه میزانی می‌کارند و تولید می‌کنند، به راحتی می‌توان نیازهای آنان از جمله تأمین به موقع کود، سم، بذر، یارانه، و مهمتر از آن آموزش‌های لازم را تأمین کرد.

وی بسیاری از موانع تولید این استان در حوزه کشاورزی را مربوط به عدم ارائه آموزش به آن‌ها دانست و گفت: به عنوان مثال در حوزه زراعت، اگر چند نکته ساده مثل تاریخ کاشت، بذر اصلاح شده و مبارزه به موقع با علف‌های هرز و استفاده بهینه و به موقع از کود، به کشاورزز آموزش داده شود افزایش چشمگیر در تولید خواهیم بود.

وی از همکاران خود خواست تا فرهنگ کشت و تولید علمی را جا بیندازند؛ اگر سامانه جامع و متمرکز کشاورزان در همه بخش‌ها راه بیفتد در هر زمانی گروهی از آن‌ها را به فراخور فصل تولید، فراخوان می‌کنیم تا در دوره‌های آموزشی شرکت کنند.

گوهرگانی گفت: آموزش در همه حوزه‌های کشاورزی از دام و طیور گرفته تا شیلات و عسل و باغبانی نقش مؤثر و غیرقابل انکاری دارد که نباید از آن غافل شویم.

در این نشست تعهدات جهاد کشاورزی در همه زیربخش‌ها و ادارات تابعه به مدیران مربوطه تفهیم شد تا آن‌ها برای تحقق برنامه‌های اقتصاد مقاومتی دست به کار شوند.

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت