به گزارش صدای جنوب ؛جعفر گوهرگانی اظهار داشت: ۴۰۰ هزار راس دام سبک و سنگی در این استان ذبح میشود که تنها نیمی از این تعداد در کشتارگاهها صورت میگیرد و بسیاری از آنان توسط مردم و بدون در نظر گرفتن مسائل بهداشتی در کنار جادهها، پیادهروها و …کشتار میشوند.
وی با تاکید بر اینکه مردم این استان کباب بره را دوست دارند، افزود: سرانه مصرف گوشت قرمز در این استان ۱۱٫۷ کیلوگرم بوده که به نسبت میانگین کشوری بیشتر است و به نوعی سلامتی مردم را نیز تهدید میکند.
گوهرگانی تولید سرانه گوشت در کهگیلویه و بویراحمد را ۲۰٫۶ کیلوگرم عنوان کرد و افزود: کشتارگاههای صحرائی در این استان نگرانیهای را در زمینه سلامت مردم بوجود آورده که باید در این زمینه چاره اندیشی شود.
وی با اشاره به نوسانات قیمت گوشت بزغاله و بره ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی طبق مصوبه هیئت وزیران مسئول سیاستگذاری بوده و نظارت بر قیمت وظیفه صنعت، معدن و تجارت است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در زمینه ساماندهی کشتارگاههای صحرائی هر انچه که قانون اجازه داده کوتاهی نمیکنیم و در این زمنیه آمادگی همکاری با سازمانها و نهادهای متولی را داریم.
تسنیم