رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه، هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ غذاهای بومی- سنتی در رستورانها و مراکز طبخ توزیع غذا و سفرههای ایرانی عنوان کرد.
پایگاه خبری صدای جنوب:
رییس میراث فرهنگی کهگیلویه از برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی در دهدشت خبر داد.
به گزارش صدای جنوب، سیاوش زمان اظهار داشت: این جشنواره با همکاری آموزشگاه آشپزی و شیرینیپزی مهربانو روز سه شنبه ساعت ۱۳ در کارونسرا برگزار خواهد شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه، هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ غذاهای بومی- سنتی در رستورانها و مراکز طبخ توزیع غذا و سفرههای ایرانی عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جشنوارههایی بستری مناسب برای توسعه گردشگری را فراهم میکند.
زمان تصریح کرد: گردشگر سفر خود را با خاطرههایی که از مناطق و غذاهایی که از آن استان یا شهرستان دارد یاد میکند، بنابراین غذا در رشد و توسعه جذب گردشگر تأثیری انکارناپذیر دارد.