رئیس سازمان برنامه و بودجه استان کهگیلویه و بویراحمد از افزایش چشمگیر اعتبارات طرحهای عمرانی استان در سال جاری خبر داد.
پایگاه خبری صدای جنوب:
حسن نوروزی در نشست با خبرنگاران با تقدیر از نقش خبرنگاران در اطلاعرسانی و شفافسازی امور اظهار کرد: نقد منصفانه را میپذیریم و برای اصلاح سرلوحه کارها قرار میدهیم.
به گزارش صدای جنوب،نوروزی با بیان اینکه اگر انتقادی وجود نداشته باشد رکود حاصل میشود افزود: در این چند سال که در استان مدیر بودهام بخش آموزندگی رسانهها برای من بسیار مهم بوده است.
وی به اعتباراتی که از همه ردیفها به استان برای سال کنونی ابلاغ شده اشاره کرد و گفت: کلا در همه ردیفها ۱۳۵۰ میلیارد تومان به استان ابلاغ شده که نسبت به سال گذشته رشد ۱۷٫۴ درصدی را نشان میدهد.
نوروزی در ادامه به بودجه امسال و سال گذشته استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: سرجمع اعتبارات استان در سال گذشته در همه ردیفها ۱۱۵۸ میلیارد تومان بود که در نهایت ۶۵ درصد از آن تخصیص پیدا کرد.
این مسوول گفت: در همه ردیفها غیر از ردیف توازن تخصیصها خوب بود و تنها از ۳۰۰ میلیارد تومان بخش توازن ۱۹ درصد آن تخصیص پیدا کرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سال گذشته ۱۱میلیارد تومان اعتبار عمرانی برای بازسازی تأسیسات خسارت دیده ناشی از زلزلههای اردیبهشت ماه سال ۹۷ به استان کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت که از این میزان سه میلیارد تومان تخصیص داده شد.
نوروزی با اشاره به اینکه برخی اقدامات این سازمان، توفیقات ارزشمندی است، تصریح کرد: قبلا طرح آبرسانی به ۴ شهر چرام، دهدشت، سوق، لنده را داشتیم که دو شهر قلعه رئیسی و دیشموک نیز در سال ۹۸ به این شهرها اضافه شد و هم اکنون طرح آبرسانی برای ۶ شهر طراحی شده است.
وی ادامه داد: محور تشان-لنده که یکی از محورهای مهم استان کهگیلویه و بویراحمد بود، ردیف ملی گرفت و به پروژه ملی پاتاوه-دهدشت اضافه و در مجلس شورای اسلامی مصوب شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به طرح ساماندهی بلادشاپور عنوان کرد: در بودجه سال ۹۸ برای ساماندهی بلاشاپور( شهر دهدشت قدیم) ۱۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده است.
نوروزی بیان کرد: آبرسانی به حومه غربی دهدشت به طرح اراضی دهدشت غربی اضافه شد، زیست کره دنا، موزه دفاع مقدس استان، باند اضطراری امداد و نجات دهدشت، بیمارستانهای پاتاوه و سی سخت، فاضلاب شهر یاسوج که افزایش حجم عملیات پیدا کرد، کددار شدن شبکه فاضلابهای لنده و باشت از جمله طرحهای هستند که در قانون بودجه آمدهاند و یا ردیف بودجه گرفتهاند.
وی تاکید کرد: آبرسانی به لیکک ۱۸ میلیارد تومان اعتبار داشت که در مجلس ۲۸ میلیارد تومان افزایش یافت. آبرسانی به ۴ شهر (چرام، دهدشت، سوق، لنده) ۲۵ میلیارد تومان اعتبار داشت که در قانون بودجه ۹۸ به ۳۲ میلیارد تومان افزایش یافت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: پروژه ملی محورپاتاوه-دهدشت ۵۰ میلیارد تومان اعتبار داشت که در قانون به ۵۷ میلیارد تومان افزایش یافت و به سد آبریز در قانون بودجه ۱۵میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شد. برای موزه نفت گچساران در قانون ۴ میلیارد تومان در نظر گرفته شد، محور یاسوج-سمیرم۱۱میلیارد تومان اعتبار داشت که در قانون بودجه ۹۸ برای آن ۲۷ میلیارد تومان ابلاغ شد.
نوروزی اضافه کرد: اعتبار سد تنگ سرخ از ۱۵ میلیارد تومان در مجلس به ۲۴ میلیارد تومان رسید. محور باغچه –سادات( یاسوج- چرام) در قانون بودجه ۹۸ از ۵ میلیارد تومان به ۱۰ میلیارد تومان رسید، همچنین پروژه محور یاسوج- سپیدان، راهآهن اقلید- یاسوج ۲۰ میلیارد تومان، زیست کره دنا ۴ میلیارد تومان و موزه دفاع مقدس یاسوج ۵ میلیارد تومان، فاضلاب سی سخت ۴ میلیارد تومان، فاضلاب یاسوج ۴ میلیارد تومان، فاضلابهای لنده و دهدشت ۵ میلیارد تومان در قانون بودجه ۹۸ اعتبار گرفتند که از جمله توفیقات به شمار میروند.