فرحناز رحیمی عنوان کرد:زنان در سطح جهانی و کلان مبارزاتشان را به طور جد پیگیر هستند،تحصن می کنند و خوشبختانه آزادی هایی را که میخواهند به مرور زمان دارند به آنها دست پیدا میکنند.
پایگاه خبری صدای جنوب:
رئیس کانون پرورش فکری کودکان دهدشت در نشست بانوان با سرپرست فرمانداری کهگیلویه با اشاره به اینکه زنان سالهاست که برای حقوق خود درحال مبازره هستند اظهار کرد: چرا که جنبش زنان تشکیل شده برای برابری جنسیتی با مردان.
به گزارش صدای جنوب،فرحناز رحیمی عنوان کرد:زنان در سطح جهانی و کلان مبارزاتشان را به طور جد پیگیر هستند،تحصن می کنند و خوشبختانه آزادی هایی را که میخواهند به مرور زمان دارند به آنها دست پیدا میکنند.
رحیمی ادامه داد:متاسفانه در استان ما به خاطر وضعیت فرهنگی و تاریخی موجود می توانم بگویم که هنوز ما زنان خیلی عقب هستیم حتی از شهرهای همجوارمان در خود ایران که یکی از دلایل این است که خود خانمها نمی خواهند،باید گام هایی را برداریم تلاش بیشتری کنیم،با حقوق خود آشنا شویم،بدانیم برای دستیابی به این حقوقمان باید چه کاری را انجام دهیم.
وی با اشاره به معظل خودکشی در بین بانوان دیشموک نیز گفت:در اکثر موارد فکر می کنم به بی سوادی زنان،خشونت علیه زنان،تهی بودن زنان از مطالعه برمی گردد.
رئیس کانون پرورش فکری کودکان دهدشت افزود:کسی نبوده است که حق و حقوق بانوان را برای آنان یاداور شود،که این بار بانوان و مشاور بانوان فرمانداری را سنگین تر می کند باید حداقل مشاوره ها و مهارت های زندگی در بخش دیشموک به بانوان ارائه شود.
رحیمی عنوان کرد:ما باید بشینیم و رایزنی کنیم برای اینکه این زنان متوجه حقوقشان کنیم،که حداقل باید برای زندگی کردن مبارزه کنید.
وی ادامه داد:یکی از حقوقی که کودکان ما دارند این است که شاد باشند و از فضای آموزشی برخوردار باشند،بچه هایی که بازمانده خودکشی هستند در این بین از محبت مادری و زندگی عادیی که باید داشته باشند محروم می شوند،اینها آسیب هایی است که ضمن اینکه زنان ما را تهدید می کند،کودکان را هم تهدید می کند و این معضلات اجتماعی بالا میایند و سطح جامعه به این وضعیت می رسد.
رحیمی گفت:در واقع کودک ما هم با حقوق خود آشنا نیست،بزرگ می شود تشکیل خانواده می دهد و بعد از آن بچه هایی را متولد می کند که خودشان آسیب است.
رئیس کانون پرورش فکری کودکان دهدشت با اشاره به جلسه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در دیشموک که اواخر اردیبهشت ماه برگزار شد،مطرح کرد:برای کار فرهنگی در بخش رایزنی داشتم که یک گروه تحت عنوان امداد فرهنگی در شهرستان و بخش دیشموک حضور پیدا کنند و با اجرای فعالیت های فرهنگی حداقل برای یک تا دو روز زنان وبچه های بخش روز خوشی داشته باشند و شاد باشند که برای اسکان این گروه نیاز به حمایت داریم.
وی با بیان اینکه روزانه نزدیک ۱۰۰ شاگرد در کانون دارم که جلسات مشاوره ای ماهانه برای خانواده ها ی شاگردانم برگزار کردم تصریح کرد:مهارت های اجتماعی را برای خانواده ها شروع کردم چون میبینم گاهی اوقات مادرها که باید الگوی فرزندان باشند خود از لحاظ فعالیت های اجتماعی از بچه ها خیلی عقب تر هستند.کبنا