یزدانپناه با اشاره به میزان مصرف ماهی در این استان بیان کرد: میزان سرانه مصرف ماهی در استان پنج و نیم کیلوگرم است و پیشبینی میشود این میزان به بیش از ۱۰ کیلوگرم برسد
رشد قابل توجه مزارع پرورش ماهی و اشتغالزایی فراوان ،خبرنگاران رابران داشت تا امروز به دیدار مدیرشیلات سازمان جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بروند.
کورش یزدانپناه در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت بالای استان در زمینه پروش ماهیان سردآبی و گرمابی اظهار کرد: با اقدامات جهاد کشاورزی در استان کهگیلویه و بویراحمد تعداد ۲۰۰ مزرعه پرورش ماهی فعال بوده که این تعداد نسبت به سالهای گذشته رشد قابل ملاحظهای داشته است.
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این استان به دلیل شرایط اقلیمی ظرفیت خوبی برای پرورش ماهیان گرمابی در مناطق گرمسیری و ماهیان سردآبی در مناطق سردسیری دارد.
وی افزود: کهگیلویه و بویراحمد یکی از قطبهای تولید ماهی قزلآلا در کشور است در حالی که ۱۰ درصد تولید ماهیان سردآبی کشور را تأمین میکند.
یزدانپناه با اشاره به میزان مصرف ماهی در این استان بیان کرد: میزان سرانه مصرف ماهی در استان پنج و نیم کیلوگرم است و پیشبینی میشود این میزان به بیش از ۱۰ کیلوگرم برسد.
وی به رشد تولید ماهیان سردآبی در استان اشاره کرد و گفت: افزود: سال گذشته ۱۳ هزار و ۱۱۹ تن ماهی سردآبی در کهگیلویه و بویراحمد تولید شد در صورتی که میزان تولید این محصول در سال ۹۳، ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن بود.
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سفر هیأت دولت به استان و مصوبات آن تصریح کرد: در این سفر برای احداث و سرمایه در گردش مزارع پرورش ماهی ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شد.
یزدانپناه عنوان کرد: ۱۵۰ میلیارد ریال از این اعتبار برای تأمین سرمایه در گردش و ۲۳۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای احداث ۴۰ مزرعه اختصاص داد شد.
وی با بیان اینکه برای دریافت تسهیلات ۴۰ مزرعه دارای پروانه بهرهبرداری به بانکهای معرفی شده است، گفت: با فعال شدن این تعداد مزرعه پرورش ماهی دو هزار و ۴۰۰ تن به تولید ماهی استان اضافه میشود و این موضوع نقش مهمی در اشتغالزایی خواهد داشت.
یزدانپناه به اشتغالزایی مزارع پرورش ماهی در استان اشاره و خاطرنشان کرد: یک هزار و ۶۵۰ نفر در مزارع تولید ماهی مشغول به کار هستند.