مقام ارشد قضایی استان با اشاره به رفع تصرف از بیش از ۴۰۰ هکتار از اراضی ملی و حریم و بستر رودخانهها در سه مرحله قبلی، طرح رفع تصرفات از آغاز به تصرف علیه بیش از ۱۵ هزار متر از اراضی ملی در حوزه رودخانه (بشار) دهنو تصریح کرد: بیان تفاوتی آشکار بین این مرحله از اجرا با مراحل قبل، وجود دارد و آن، ظرافت در اجرای رفع تصرفات است.
وی ا ادامه داد : در این مرحله، ابتدا کار گروههای کارشناسی با حضور جناب آقای ملک حسینی دادستان محترم عمومی و انقلاب مرکز استان و مجموعه تحت مدیریت ایشان و همچنین جناب آقای حسنی، معاون محترم اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان و مدیران کل و کارشناسان ادارات مرتبط در موضوع، با نظارت مستقیم اینجانب تشکیل و کلیه ابهامات و مشکلات درخواستهای حقوقی بررسی، و کوچکترین اعتراضی در مسیر رفع تصرفات به وجود نیامد.
نگین تاجی اذعان گرد: ابتکار دیگری که در این مرحله از سوی دادگستری استان انجام شد، تلاش در راستای عدم قطع و قلع و قمع آن دسته از درختانی بوده که میتوانند به تملک دولت درآمده و با اخذ تعهد و خلاقیت در اختیار دولت قرار گرفتند.
وی خاطر نشان کرد : همچنین با همکاری مدیرعامل آب منطقهای برخی از سرچشمههایی که قبلاً توسط متصرفین بهسازی شده بوده به جای تخریب، فنس کشی و در اختیار عموم به منظور استفاده رایگان قرار گرفته و تحویل دهیاری روستا گردید.
رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد درپایان به مردم استان مژده داد، و اظهار کرد: بلافاصله پس از این مرحله، شروع به اجرای طرح اقدامات رفع تصرف در شهرستانهای دنا، گچساران و دهدشت و چند حوزه قضایی دیگر، به رؤسای حوزههای قضایی و دادستانها اعلام و به امید خدا نتیجه اقدامات، به اطلاع مردم خواهد رسید.