مدیر جهاد کشاورزی گچساران اظهار کرد: ارقام کوهدشت، دهدشت، آفتاب، کریم، ساورز، شیروان از جمله ارقام گندم آماده به جهت کشت پاییزه هستند.
صدای جنوب :
سید عبدالوهاب پورالحسینی اظهار کرد:گچساران یکی از شهرستانهای مستعد این استان در حوزه مسائل کشاورزی بوده که وجود مناطق مستعدی مانند خیرآباد، لیشتر و دشت امامزاده جعفر(ع) گویای این ادعا است.
مدیرجهادکشاورزی گچساران افزود: جهاد کشاورزی گچساران برای افزایش بهرهوری مزارع و تولید محصول با کیفیت هر سال بذرهای اصلاح شده «مادری» و «گواهیشده» را بین کشاورزان توزیع میکند که امسال نیز بذرهای اصلاح شده بین کشاوزران توزیع میشود.
وی بیان کرد: در سال زراعی جاری پیشبینی میشود که بیش از ۲۰ هزار هکتار از اراضی این شهرستان به زیر کشت محصولات پاییزه از جمله گندم، جو و کلزا برود.
مدیرجهادکشاورزی گچساران با اشاره به اینکه کشت محصولات پاییزه در شهرستان گچساران از نیمه دوم آبان ماه در اولین بارش پاییزی آغاز میشود، افزود: در حال حاضر ۳۷۰۰ تن انواع بذر آماده توزیع در بین کشاورزان این شهرستان است.
وی گفت:در کشت پاییزه امسال ۱۸ هزار هکتار از اراضی دیم و آبی این شهرستان به زیر کشت گندم و ۲۵۰۰ هکتار به زیر کشت محصول کلزا خواهد رفت.
مدیر جهادکشاورزی گچساران در ادامه ابراز کرد: برای هر هکتار زمین زراعی ۱۲۰ تا ۱۷۰ کیلوگرم بذر گندم نیاز است.
وی با بیان اینکه بهترین زمان کشت پاییزه در مناطق گرمسیری استان کهگیلویه و بویراحمد از نیمه دوم آبانماه است، ابراز کرد: در حال حاضر بذر مورد نیاز کشاورزان در گچساران تولید و در تامین بذر و نهادهها مشکلی نداریم.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران ادامه داد: ارقام کوهدشت، دهدشت، آفتاب، کریم، ساورز، شیروان از جمله ارقام گندم آماده به جهت کشت پاییزه هستند.
به گزارش صدای جنوب ، در سال زراعی (۹۸-۹۹) ۱۵۹ هزار ۹۵۲ تن انواع محصولات کشاورزی در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
این محصولات تولید شده اعم از گندم، جو، ذرت، کلزا، محصولات صیفیجات، حبوبات و مرکبات بوده است.
شهرستان گچساران دارای ۳۵ هزار هکتار زمین قابل کشت است که هم اکنون ۸۵ درصد از اراضی دیم گچساران به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز شده است.