افرادی که تست آنها مثبت اعلام شده است و قرنطینه را رعایت نمی کنند به مراکز قانونی معرفی و مجازات می شوند.
اعمال محدودیت ها از امروز شنبه در همه شهرهای با وضعیت قرمز به مدت ۱۰ روز/ رعایت کامل پروتکل های بهداشتی اساس کار ماست/ لزوم برخورد قاطع با نقض کنندگان قرنطینه و شیو نامه های بهداشتی
حسین کلانتری در جلسه اضطراری و در حاشیه نشست ویدئو کنفرانس ستاد ملی مدیریت پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا تاکید کرد: . موظفیم به صورت کامل برای اجرای مقررات و مصوبات ستاد مدیریت مقابله با ویروس کرونا هماهنگ عمل کنیم.
استاندار تاکید کرد: افرادی که تست آنها مثبت اعلام شده است و قرنطینه را رعایت نمی کنند به مراکز قانونی معرفی و مجازات می شوند.
کلانتری با بیان اینکه؛ برای جلوگیری از نقض شیوه نامههای بهداشتی همه پای کار باشند تاکید کرد: رعایت دستورالعملهای بهداشتی مهمترین راهکار کنترل شیوع بیماری، کاهش مرگ و میر و کنترل وضعیت کرونایی است.
کلانتری با بیان اینکه بخش های دیگر بیمارستان شهید جلیل برای احتمال شرایط سخت تر آماده شود گفت: بهداشت و درمان و ستاد استانی برنامه ریزی لازم را در این خصوص داشته باشند.
استاندار بر اطلاع رسانی و آگاهی بخشی شرایط و نظارت و بازرسی های منظم و سازماندهی شده برای پرهیز از هرگونه سهل انگاری وعادی انگاری در همه شهرها به خصوص شهرهای با رنگ بندی قرمز و نارنجی در استان تاکید کرد.
کلانتری بهترین و موثرترین راه مقابله و مهار این بیماری را رعایت نکات بهداشتی، پرهیز از تجمع و تردد غیر ضروری و دورهمیها بیان کرد و گفت: همه مردم کمک کنند و این موارد را به طور کامل و دقیق رعایت کنند.
حسین کلانتری گفت: تمام کسانی که بانی برگزاری یک تجمع می شوند، ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا شاکی آنهاست.
وی اظهار داشت: برگزاری هرگونه تجمعی در استان تحت هرعنوانی در این شرایط که خطر تلفات جانی ناشی از کرونا را افزایش می دهد، ممنوع بوده و با برگزار کنندگان برخورد جدی و قانونی می شود.
استاندار اعلام کرد: راهی جز اینکه مردم کمک کنند نیست و بدون همکاری مردم تلفات جانی ناشی از کرونا زیاد می شود.
کلانتری به سخت گیرانه تر کردن ترددها در ورودی شهرهای استان تاکید کرد و افزود: شرایط کرونایی متفاوت شده است و با شرایط جدیدی مواجه هستیم و به سمت پیکی حرکت می کنیم که بالاترین شیوع را داراست.
وی تصریح کرد: با توجه به محدویت هایی که در حوزه بهداشت و درمان به لحاظ تعداد بیمارستان ها و تخت های بیمارستانی داریم باید تلاش کنیم شرایطی را به وجود بیاوریم که وضعیت کرونایی در استان بحرانی نشود.
کلانتری با بیان اینکه کنترل ها یک ابزار است و کافی نیست تاکید کرد: مراجعات، نظارت ها، بازرسی ها، ورودی های شهرها، عزا و عروسی ها و افرادی که در قرنطینه هستند با جدیت کنترل شوند.
وی با تاکید به اینکه کار فرهنگی و رسانه ای بیشتر مورد توجه قرار بگیرد گفت: باید از ساده انگاری ها و کم توجهی ها در مقابله با کرونا پرهیز کرد.
استاندار یادآور شد: متاسفانه عده قلیلی رعایت نمی کنند و همه زحمات مجموعه طی ۱۴ ماه گذشته را هدر می دهند و چون سلامت مردم و جان مردم به خطر می افتد با آنها برخورد جدی می شود.
وی با بیان اینکه کنترل ورودهای شهرها به خوبی صورت می گیرد و باید دقت ها بیشتر شود گفت: در ایام تعطیلات پنج هزار و ۶۰۰ خودرو برگشت داده شدند.
کلانتری به قاطع بودن در برابر تجمعات تاکید کرد و گفت: همانگونه که دادستان یکی از شهرهای استان در رابطه با تجمعات با برادر خود قاطعانه برخورد کرد، یقینا با متخلفان برخورد شدید خواهد و با
هیچکس تعارفی نداریم.
استاندار به مسئله انتخابات ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰، وضعیت زلزله زدگان سی سخت، شرایط سخت کنونی شیوع کرونا، مسئله امکانات و تامین کالاهای اساسی و در پیش بودن ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: باید با تلاش به دنبال راهکارهای نو جهت مقابله با شیوع بیماری کووید -۱۹ باشیم.
استاندار مهمترین عامل جلوگیری از شیوع کرونا، ابتلا و مرگ و میرهای ناشی از کرونا را همراهی و همکاری بیش از پیش مردم بیان کرد و گفت: مردم عزیز استان شرایط را به خوبی درک می کنند و قطعا در این خصوص همچون گذشته همکاری جدی خواهند داشت.
کلانتری با بیان اینکه اکنون که اغلب شهرها به وضعیت نارنجی و قرمز درآمده اند باید بیشتر پروتکل های بهداشتی را رعایت کرد ابراز داشت: تمام هم وغم ما تامین سلامتی و جان مردم است و با پرهیز از دورهمی ها، اجتماعات و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، تعطیلی اغلب فعالیت ها، با ماسک زدن و عدم خروج غیر ضرور از منزل بتوانیم شرایط را به حالت عادی برگردانیم.