قطعا حضور این نمایندگان از آن جهت که تخصص و سررشته ای در امر ورزش ندارند، در رویه کاری کاروان ایران تاثیری نخواهد داشت.
در روزهای اخیر بحث سفر ۵ تن از نمایندگان مجلس به ریودوژانیرو برزیل جهت تماشای مسابقات پارالمپیک حاشیه ساز شده است؛ عدهای بر منبع مالی تامین کننده هزینه این سفر تاکید دارند و معتقدند« با توجه به تنگناهای مالی و معیشتی دولت و مردم، اعزام ۵ نماینده با تخصص غیر مرتبط، برای تماشای مسابقات پارالمپیک هزینه تراشی است که عایدی خاصی ندارد.»
سفر جمعی از نمایندگان به برزیل برای حضور در مسابقات پارالمپیک به دعوت کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان صورت گرفته است؛ البته برای مسابقات المپیک نیز از تعدادی از نمایندگان دعوت به عمل آمده بود که به دلیل فشردگی کار مجلس این سفر انجام نشد». این بخشی از مصاحبه «محمدرضا تابش» رئیس فراکسیون ورزش مجلس پیرامون اعزام ۵ نماینده به برزیل است؛ البته خودِ تابش نیز یکی از این ۵ نماینده است.
غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، طیبه سیاوشی و فاطمه ذوالقدر به نمایندگی از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس و غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی نماینده مردم رشت در مجلس دیگر نمایندگانی هستند که برای تماشای پارالمپیک به ریو سفر کردهاند.
در همین رابطه جبار کوچکی نژاد عضو فراکسیون ورزش مجلس در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان با اشاره به حواشی مطرح شده پیرامون سفر ۵ تن از اعضای لیست امیدی مجلس دهم به ریودوژانیرو برزیل جهت تماشای مسابقات پارالمپیک، اظهار کرد: برای اعزام نمایندگان مجلس به برزیل ضرورت داشت که جلسه ای برگزار میشد و طی آن، هیئت رئیسه فراکسیون ورزش با شناسایی نمایندگان فعال و پیگیر در امر ورزش، گزینش مناسب و عادلانه را جهت اعزام انجام میدادند.
وی ادامه داد: برای اعزام این ۵ نماینده به برزیل جهت تماشای مسابقات پارالمپیک، هیچگونه مشورت و تبادل نظری با هیئت رئیسه فراکسیون ورزش صورت نگرفت و آنها بر اساس روابطی که داشتند به این سفر اعزام شدند؛ ضمن آنکه برخی از آنها نیز عضو فراکسیون ورزش نیستند.
کوچکنژاد با اشاره به منابع مالی اینگونه سفرها،گفت: قطعا مجلس نمیتواند از اعتبارات مصوب خود، خرج این سفر را بپردازد و اگر چنین اتفاقی رخ دهد، اعتراض نمایندگان را در پی خواهد داشت.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی بر این نکته نیز تاکید کرد که اعزام نمایندگان به خارج از کشور صرفا منحصر به گروههای دوستی پارلمانی، ماموریتهای کاری کمیسیونهای تخصصی و همراهی با وزراء جهت رایزنیها و تفاهمات بینالمللی است و ۵ نماینده اعزام شده به برزیل جزء هیچکدام از این گروهها نبودند.
کوچکی نژاد در پایان خاطرنشان کرد: قطعا حضور این نمایندگان از آن جهت که تخصص و سررشته ای در امر ورزش ندارند، در رویه کاری کاروان ایران تاثیری نخواهد داشت