صدای جنوب: آئین نکوداشت شاعر پر اوازه جنوب کشور وقوم لر به همت سازمان مردم نهاد یاران مانا و اداره فرهنگ و ارشاداسلامی با حضور عموم مردم و مهمانان استانی و ملی در محل فرهنگسرای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه برگزار شد. در این آیین، عبدالکریم عبودی اظهار کرد: اگر چه چهل روز از […]
صدای جنوب:
آئین نکوداشت شاعر پر اوازه جنوب کشور وقوم لر به همت سازمان مردم نهاد یاران مانا و اداره فرهنگ و ارشاداسلامی با حضور عموم مردم و مهمانان استانی و ملی در محل فرهنگسرای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه برگزار شد.
در این آیین، عبدالکریم عبودی اظهار کرد: اگر چه چهل روز از وداع ایشان میگذرد و از لحاظ جسمی در بین ما نیست اما وی میراث ماندگاری است که هیچ وقت فراموش نمی شود.
رییس اداره فرهنگ وارشاداسلامی کهگیلویه برخی از رسوم قوم لر را میراث استاد داوری دانست و گفت: ایشان در انتقال فرهنگ و رسوم و اخلاق به مردم نقش بارزی داشت و با قلم و شعر خویش تاثیر گذار بود.
عبودی خاطرنشان کرد: در مراسم ها و آیین های مختلف مردم پذیرای اشعار استاد داوری بودند، و اشعار ایشان با عشق درونی ما پیچیده بود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه تصریح کرد: در اشعار استاد داوری یکتاپرستی، عبودیت، اخلاق، کرامت و آداب و رسوم استان موج میزند.
عبودی بر تکریم و قدرشناسی از نخبگان و مفاخر استان تأکیدکرد و گفت: در سطح استان هنرمندان با استعدادی وجود دارد و شایسته تکریم و قدرشناسی هستند.
وی استاد فریدون داوری را از شاعران حماسی دانست و گفت: باید ایشان را خالق اشعار حماسی دنا تا اروند قهرمان نامید.
عبودی با بیان اینکه استاد داوری به چنین نکوداشت هایی نیاز ندارد، افزود: این ما هستیم که باید با اشعار داوری خود را تطبیق دهیم تا شاهد کاهش آسیب های اجتماعی باشیم.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه اذعان کرد: اگر چه داوری معلم بود اما ما ایشان را از خانواده فرهنگ میدانیم و در آینده نزدیک المان ایشان نصب خواهد شد و مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان در تهران پیگیر این مهم است.
تصاویر