برگزاری این نوع از جشنوارهها علاوه بر ترویج فرهنگ غذای سالم در جامعه سبب احیای دوباره غذاهای بومی و محلی نیز میشود و میطلبد که مسئولان به برگزاری جشنوارههای غذایی و احیای غذاهای سنتی توجه بیشتری داشته باشند.
به مناسبت بسیج ملی کاهش مصرف قند, نمک وچربی جشنواره غذای سالم در کهگیلویه برگزارشد و بانوان دهدشتی دراین جشنواره باپخت غذا های محلی و سنتی شرکت کردند .
به گزارش صدای جنوب،رییس شبکه بهداشت شهرستان اظهارداشت: با توجه به تغییر الگو، شیوه و سبک زندگی مردم و عدم تحرک و عادت آنان به مصرف غذاهای آماده این جشنواره با هدف تشویق زنان خانه دار به پخت غذاهای سالم برپا شد.
سید محمد هاشم طاعتی با بیان اینکه فراخوان این جشنواره هفته گذشته با مشارکت رابطان بهداشتی شهرستان در سطح شهر دهدشت انجام شد، افزود: ۵۰ نفر از زنان خانه دار و رابطان بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان در این جشنواره به سلیقه خود با پخت غذاهای سالم در این جشنواره شرکت کردند.
طاعتی هدف از اجرای این جشنواره را ترویج غذای سالم با مشخصات استفاده کم از نمک، قند و روغن بیان کرد و گفت : در این جشنواره زنان شرکت کننده به سلیقه خودشان انواع غذاها را از جمله غذاهای بومی و محلی سالم را پخت کرده و در این جشنواره به نمایش گذاشتند.
وی افزود : با نظر کارشناسان تغذیه ۱۰ نمونه از غذاهایی که در پخت آنها از نمک، مواد قندی و چربی کمتر استفاده شده بود و از لحاظ طعم مزه نیز خوب بودند بعنوان غذاهای سالم انتخاب و در پایان این جشنواره از صاحبان آنان با اهدا هدایایی تجلیل شد.
طاعتی با اشاره به اینکه هدف از برپایی این جشنواره آشنایی زنان خانه دار با غذاهای سالم و غذاهای ناسالم و پیامدهای سوء پخت غذاهای ناسالم است، تصریح کرد: تلاش میشود زنان خانه دار با روی آوردن به پخت غذاهای بومی و محلی ذائقه خانواده هایشان ر نیز به سمت مصرف این نوع غذاها تغییر داده و از و مصرف غذاهای ناسالم از جمله غذاهای فست فود خودداری کنند.
در تهیه بیشتر غذاهای محلی و سنتی شهرستان کهگیلویه از چربی، قند و نمک کمتری استفاده می شود و با توجه به افزایش استفاده از غذاهای فست فود و آماده در بین جوانان نیاز است که در زمینه استفاده مردم از غذاهای سنتی و بومی فراموش شده فرهنگ سازی انجام و دوباره این نوع از غذاهای بومی و محلی را برای سلامتی افراد جامعه احیاء کنیم.
برگزاری این نوع از جشنوارهها علاوه بر ترویج فرهنگ غذای سالم در جامعه سبب احیای دوباره غذاهای بومی و محلی نیز میشود و میطلبد که مسئولان به برگزاری جشنوارههای غذایی و احیای غذاهای سنتی توجه بیشتری داشته باشند.
درپایان به ده اثر برتر، هدایایی تقدیم شد.
yutube
atarax for itching
cose clomid
Online Apotheke Silagra https://agenericcialise.com/ – Generic Cialis Cialis 10mg Filmtabletten Apotheke online generic cialis Concepimento Propecia Finasteride