سید احسان عسکری در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی از عدم حضور برخی مدیران در نشست انتقاد کرد و گفت: نسبت به مسائل استان حساس هستیم اگر مدیری در استان حضور دارد اما به جلسات نمیآید حسابش جدا است.
صدای جنوب:
معاون امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد از برگشت اعتبارات در حوزه میراث فرهنگی و صنایع دستی گفت: مدیران اجازه ندهند اعتبارات برگشت بخورند.
سید احسان عسکری در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی از عدم حضور برخی مدیران در نشست انتقاد کرد و گفت: نسبت به مسائل استان حساس هستیم اگر مدیری در استان حضور دارد اما به جلسات نمیآید حسابش جدا است.
وی، بیان کرد: انتظار داریم مدیران در جلسات حضور داشته باشند ضمن اینکه آنهایی که غایب هستند باید دلیل غیب خود را مطرح کنند.
معاون امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در ادامه انتقادات به نحوه برگزاری نشستهای ستاد اقتصاد مقاومتی که گزارشدهی است را وارد دانست و گفت: رویه کنونی برگزاری نشستهای اقتصاد مقاومتی طبق دستورالعمل ابلاغی است اما باید کارهای نوآورانه در نشست اقتصاد مقاومتی ارائه شود.
معاون امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر تهیه برش استانی اقتصاد مقاومتی گفت: کمیتههای خاص کارشناسی تشکیل و ۲۴ بند ستاد اقتصاد مقاومتی توسط دستگاههای اجرایی مطالعه و تعبیری از اقتصاد مقاومتی برای توسعه استان ارائه شود.
وی از بازگشت اعتبارات در حوزه گردشگری انتقاد کرد و با بیان اینکه دفاعیات مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری قابل قبول نیست، افزود: سازمان برنامه و بودجه باید به موضوع تلهکابین یاسوج و برگشت اعتبارات این پروژه در حوزه گردشگری ورود میکرد و اجازه برگشت اعتبار را نمیداد.
عسکری ضمن مقصر دانستن میراث فرهنگی و سازمان مدیریت و برنامهریزی در برگشت اعتبارات تلهکابین یاسوج گفت: برای پروژههایی که اعتبار آنها برگشت خورده جلسه گرفته شود تا دیگر شاهد چنین مواردی نباشیم.
معاون امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص سهم بانکها در اقتصاد استان گفت: به رئیس کل بانک مرکزی نامه نوشتم که استان یک درصد جمعیت کشور را دارد اما منابع پولی ۲۵ صدم درصد است این منابع برنامههای ما را پشتیبانی نمیکند.
وی بیان کرد: از رئیس کل بانک مرکزی خواستم بانکهایی که اضافه برداشت دارند به تشخیص استانداری مشمول جریمه نشوند تا بتوانند به توسعه استان کمک کنند.
عسکری خاطرنشان کرد: ۵ ماه است که اعتبارات جهش تولید به ما ابلاغ شده اما اثری از آن در اقتصاد استان احساس نمیکنیم در این خصوص جلسهای تشکیل شود و اعتبارات به سمتی هدایت شود که اثربخش باشد.
علی شهابینسب رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی نیز در ادامه این نشست، گفت: استان سال گذشته ۱۰ پروژه اقتصاد مقاومتی داشت که طرح پتروشیمی گچساران با ۸۸ درصد پیشرفت، پالایشگاه سوخت سبز بیواتانول باشت با ۱۴ درصد پیشرفت، اصلاح شبکه آب یاسوج و گچساران و تکمیل راه فرعی دهدشت_ قلعه رئیسی_ قلعه دختر و جاورده از پروژههای مهم اقتصاد مقاومتی بود.
وی بیان کرد: با توجه به معضل خشکسالی بالاترین میزان هدر رفت آب را در یاسوج داریم که ۶ میلیارد تومان برای اصلاح شبکه آب یاسوج اختصاص داده شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در سال جاری پروژههای اقتصاد مقاومتی در سه بخش جهاد کشاورزی، آب و فاضلاب و راهداری به سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور ابلاغ شده که ۶ پروژه گلخانهای، اصلاح شبکه یاسوج و راه فرعی قلعه دختر به باغملک تکرار شده که سازمان برنامه و بودجه کشور به تشخیص پروژه اقتصادی را مشخص میکند.