پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 25 شهریور 1403 ساعت 19:06:: شناسه خبر: 149976

دلیل گرانی کالاها در بازار کهگیلویه و بویراحمد چیست؟

رئیس اتاق اصناف یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: نبود تولیدی و دوری از کارخانه‌ها دلیل گرانی کالاها در بازار در این استان است.

مهرداد الهی در گفت‌وگو با خبرنگاران در یاسوج اظهار کرد: نبود واحدهای تولیدی، دوری از کارخانه‌ها، اجاره‌نشینی کسبه، هزینه حمل، بارگیری و تخلیه از جمله دلایل گرانی کالاها در بازار کهگیلویه و بویراحمد به نسبت بازار برخی از استان‌های کشور است.

وی یکی از بزرگ‌ترین مشکلات کسبه در این استان را  اجاره‌نشینی دانست و عنوان کرد: بازاز این استان نوپا و عمری کمتر از ۴۰ سال دارد و برخی اقدامات اولیه بدون شک تأثیر به‌سزایی در افزایش قیمت‌ها دارد.

رئیس اتاق اصناف یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد مهم‌ترین دلیل تفاوت برخی از کالاها در استان را دوری از کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی عنوان کرد و افزود: عدم تولید اجناس در استان یکی دیگر از این دلایل بوده، زیرا کالایی که از تهران می‌آید حداقل ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان هزینه حمل، بارگیری و تخلیه دارد.

وی در پاسخ به این سؤال که دلیل گران بودن برخی محصولات تولیدی کشاورزی تولید استان چیست؟، یادآور شد: اتاق اصناف متولی تأمین و تهیه کالا نیست و در تهیه کالاها متولی جهاد کشاورزی بوده و مسئولیت توزیع و نظارت برعهده اداره‌کل صمت و اتاق اصناف است.

الهی با تأکید بر اینکه با احتکار بدون اغماض برخورد می‌کنیم و در چند سال اخیر کالایی نبوده که در استان کمبود شدید داشته باشد، تصریح کرد: در برخی از اقلام استان کهگیلویه و بویراحمد قیمت‌های مناسبی دارند، از جمله قیمت لوازم‌خانگی، فرش، نان و اکثر خدمات از جمله خدمات تعمیرگاهی خودرو در این استان نسبت به استان‌های دیگر مناسب‌تر است.

وی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها برای کاهش ترافیک و دسترسی بهتر مردم ایجاد شهرک‌های صنفی است، اظهار کرد: واقعیت امر یکی از بزرگ‌ترین مشکل کسبه، اجاره‌نشینی بوده که در قیمت تمام شده خیلی تأثیر دارد و مهم‌ترین مسئله بازاریان ما ۸۵ درصد مستأجری است.

الهی خاطرنشان کرد: میانگین هر اجاره‌ای بدون عوارض شهرداری و پول آب و برق و گاز ۱۵ میلیون تومان است، ادامه داد: اتاق اصناف مجری سیاست‌ها بوده و به‌نوعی سنگ زیرین آسیاب‌ هستیم و در قانون نظام صنفی مهم‌ترین وظیفه نانوشته ایجاد توازن و رضایت‌مندی مردم به‌عنوان خریداران است و توازنی بین مردم، بازار و سیاست‌گذاری‌هایی که به ما تحمیل می‌شود، در هیچ جای کشور بازار دست بازاری نیست.

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    آگهی مناقصه شرکت پشتیبانی امور دام کشور

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت